8 december 2018

Afgelopen dinsdag stond de stads derby tegen Niks Nut 2.0 op het programma. Derby’s zijn altijd speciaal en zo ook deze edtitie. Voorheen speelde niks nut ook in de tapperij en dus extra speciaal voor beide teams. Bij Bull Power verscheen als eerste nieuwe man Meinte aan de Oche. Met trillende handjes wist hij zijn eerste wedstrijd te winnen. Ook Robert kon deze wedstrijd een beetje extra laten zien en wist ook met overmacht te winnen. Arie deed eveneens wat er van hem werd verwacht na een kwart finale plaats op het Open Fries en won zijn partij met een white wash. Anton ging goed uit de start blokken maar moest toch zijn meerdere erkennen in zijn tegenstandster. De koppels begonnen Anton en Robert niet erg sterk en zagen een 0-3 op het score bord verschijnen. De tweede koppel maakten ze het wel waar met o.a. een sterke finish van Anton. Robert wist zijn pijlen op de juiste plaats te krijgen en maakte de pot af. Daarna was het aan nieuwkomer Meinte en Arie. Dat Niks nut wel degelijk een aardig pijltje kan gooien bleek. Bull power had het zwaar in de derde koppel maar Arie zorgde door een 180er dat er druk op de beslissende dubbel kwam te staan bij niks nut. Het punt ging naar Bull Power. De tyweede koppel voor Meinte en Arie ging beter dan de eerste en meinte bleek nu ook zijn draai gevonden te hebben. Een white wash zorgde voor de drie punten. De team game lange tijd de kant op voor Bull Power tot het moment dat de rollen omdraaiden. Met wederom een 180er van Arie kwam de druk terug bij Niks nut die het niet af konden maken zodat Bull Power aan het laatste eind trok. Meinte was de “Bier Beer”en gooide de winnende dubbel. Tot slot won Bull Power ook de captains game en bracht de eindstand op 8-2. Aankomende dinsdag speelt Bull Power in Dronrijp de laatste uit wedstrijd van het jaar.

 

30 november 2018

Bull Power is een nieuw lid rijker zijn naam : Meinte Kloetstra. Meinte komt per direct ons team versterken en hopt samen met ons in zijn debuut jaar kampioen te worden met Bull Power.

29 november 2018

Speelronde 10 is weer geweest en ook deze wedstrijd was op papier een beladen wedstrijd. Bull Power nam het op tegen tuinzicht uit Harlingen. Als eerste won Johan zijn partij vrij eenvoudig.De tweede wedstrijd was voor Robert een lastige pot. Zijn tegenstander gooide in de eerste leg gelijk een 180er en sloot zijn tweede af met een 152 finish. Ondanks goed gooien van Robert wist hij het tij niet te keren. Arie mocht partij 3 gooien en gooide als vanouds zijn dubbels in een enkele beurt uit.  Ook Durk “paparazi”wist zijn partij te winnen zodat Bull Power met een kleine voorsprong begon aan de koppels. Samen met Robert verloren ze hun eerste koppel. Daarna stroopte Bull Power de mouwen op om zo de rest van de koppels te winnen. Onder andere met een 118 finish van Arie. Ook de team game was prooi voor Bull Power. De laatste singel was puur formaliteit. Helaas kon Arie de partij niet naar zich toe trekken en kreeg in leg twee een 117 om de oren en ook de laatste leg  decider ging naar tuinzicht. Voor Bull Power wederom collectief de winst gepakt op een gezellige dinsdag avond in Harlingen.

18 november 2018

In afwachting van het beroep tegen de wedstrijd van de Rus speelde Bull Power afgelopen dinsdag tegen  Boppeslag in de Tapperij. Bull Power opende wederom sterk door de eerste twee singels te winnen.  Arie En Anton konden helaas hun singel niet winnen en dus was er een gelijke stand na de singel ronde. De koppel ronde was voor Bull Power noodzaak om de mouwen op te stropen en zo wonnen ze alle koppels en was de winst binnen. Ook de team game was prooi voor Bull Power. De captains game was voor Boppeslag en zo werd de einduitslag 7-3.

9 november 2018

Dinsdag reisde Bull Power af naar het pittoreske Itens voor de uitwedstrijd tegen de Fjour Flaaiers. Bij aankomst bleek het dorpshuis nog dicht dus even wachten dan maar… Na enkele minuten werd de zaal geopend en in no time waren de twee dartbanen gereed voor de strijd. Voor de tweede maal dit seizoen wilde de tegenstander een onrechtmatige speler opstellen. Na contact met de wedstrijd leiding moest FF met drie man de strijd aan gaan met Bull Power. Alle Koppels werden gewonnen met een 180er van Johan en Arie. In koppels bleek dat een speler schijnbaar opgewassen was tegen het 180 geweld want er gingen drie koppels verloren.  Doordat er een koppel werd gewonnen was het punt binnen. mede door wederom een 180er van Arie. De team game werd gechecked door El Capitano (Anton) op dubbel 8 dus de winst was binnen. Om de winst nog verder uit te bouwen speelde Arie de captains game en wist zijn derde 180er van de avond te gooien om vervolgens met een pijl dubbel4 uit te gooien terwijl zijn tegenstander op het punt stond 56 uit te gooien. Wederom collectief goed gedart met een kleine bittere nasmaak.

Wij als Bull Power proberen elke week op een faire manier volgens de regels van de FDB onze partijen te winnen. Dit seizoen is het al meerdere malen voor gekomen dat enkele teams het nodig vinden het reglement van de FDB aan hun laars te lappen. We vinden het daarom nog steeds jammer dat de FDB ons nog steeds een verlies wedstrijd in de maag splitst terwijl wij deze hebben gewonnen. Eindelijk is de Bond dan ook wakker geworden en de captains geattendeerd dat dit soort taferelen niet geaccepteerd word. Wees eerlijk en sportief. Iedereen is op de dinsdag voor z’n plezier aan het darten. Het is dan ook jammer dat het nodig is om op alles te letten voordat een wedstrijd kan en mag beginnen. We hopen dan ook dat we het seizoen sportief kunnen af maken.

2 november 2018

Halverwege de eerste helft van de competitie staat Bull Power er goed voor. Helaas werd vorige week verloren maar dat was reden genoeg voor Bull Power om de mouwen op te stropen. Johan kon zijn partij helaas niet in winst om zetten en zo keek Bull Power wederom tegen een achterstand aan. Robert, Arie en Anton draaiden de boel weer om naar positief. Koppel Robert en Johan zorgden er voor dat het punt in ieder geval veilig werd gesteld. Johan gooide zijn eerste 180er van het seizoen en wist samen met Robert in 14 darts de leg te verzilveren.  Anton was nog niet helemaal bekomen van zijn eerste winst partij sinds geruime tijd en kon samen met Arie niet de volle winst pakken bij de eerste koppel. De mouwen werden wederom op gestroopt en beide heren zorgden voor de volle winst met een white wash. Ook de teamgame ging naar Bull Power. De captains game werd gespeeld door beide captains. De captain van Wergea180 gooide in zijn singel tegen Arie nog een 130 finish en daar achteraan een 180er om de leg te openen maar kon nu niet meer komen tot deze prestatie. Arie knalde strak door met 100+ scores waarvan er één een 180er. De einduitslag was dan ook 8-2. Wederom collectief goed gedart en gewonnen. Volgende week een goed gevolg geven mannen aan deze knappe prestatie.

27 oktober 2018

Een week na de vrije dag en het onderling toernooi ging Bull Power richting Kimswerd. Zonder Willem dit maal die veler maal voor punten zorgt. De eerste twee singel partijen gingen niet zoals gepland en werden verloren helaas. Arie was er op gebrand het tij te keren en opende zijn eerste leg met een 110 finish en zorgde voor de 1-2. Durk kon helaas net de stand niet gelijk trekken zodat het in de koppels moest gebeuren. Tevens gooide hij wel zijn eerste 180er voor Bull Power en dit seizoen. Arie en Johan wonnen hun 1e koppel maar konden de tweede niet in winst omzetten. Durk en Robert zorgden er voor dat de winst nog altijd mogelijk was maar deden dat in hun tweede koppel de das weer om. De team game is zoals vele malen niet echt besteed aan de meeste darters en zo ook voor Bull Power die niet extra gas konden geven.De eerste echte verlies partij voor Bull Power stond op papier. Het summum van de avond zat in de slot partij waarin Arie een 180er noteerde in een 14darts leg en zijn tegenstander wederom een white wash  bezorgde. Eindstand 6-4 voor Kimswerd. Volgende week wacht Wergea thuis en zijn de mannen van Bull Power gebrand op eer herstel. Helaas is de stand nog niet bij gewekt zoals die daadwerkelijk is en is Bull Power met medewerking van Rus en de FDB de koppositie kwijt.

 

21 oktober 2018

Afgelopen dinsdag een vrije avond voor Bull Power. Daarom werd er even onderling gedart. ER werd een toernooitje gespeeld Dubbel in Dubbel uit. Er werd dan ook wisselend gedart. Dat het moeilijk is om de laatste dubbel te gooien wist menig darter maar om dan met een dubbel te beginnen lijkt extra lastig. Voor iedereen dus evenveel kansen. Ook voor de iets gevorderde darter blijkt dit nog wel eens lastig te zijn. Desondanks werd de openings dubbel vrij gemakkelijk gevonden maar was de check out dubbel soms erg lastig. Willem wist een zeer goede leg neer te zetten en was dan ook die leg in 14 darts uit.  Ieder speelde 2 wedstrijden en uiteindelijk was Willem de winnaar met een legsaldo van +6 Arie volgde met +5 daarna Robert met -1 en last but not least was Durk met -5.  Na de wedstrijden werd er tot slot nog even gekoppeld met de koppels Arie en Willem en Durk en Robert. Het eerst genoemde koppel deed wat het moest doen naar aanleiding van de eindstand van het  toernooitje en won de koppel. Willem wist tijdens deze koppel nog een fraaie 2 dart 104 finish te gooien.

11 oktober 2018

Na een roerige week waarin Bull Power won in Leeuwarden en toch genoegen moest nemen met 0 punten omdat de Rus zo nodig een onrechtmatige speler liet spelen en dit door de bond werd gezien als een niet gespeelde wedstrijd, was het tijd om gerechtigheid te halen. Ditmaal waren de Ouwe seunen uit Harlingen de tegen stander. Altijd een beladen duel tegen Harlingen waarin er immer verrassende uitslagen worden afgedwongen. Voor Bull Power the same old guys aan de oche. Willem, Johan ,Arie en Durk waren de singelisten . De eerste drie wisten met speels gemak een white wash ophet scorebord te tovern. Durk daarentegen had de zwaarste tegenstander en moest zijn meerdere herkennen in zijn tegenstander. Dit was het moment waarin Bull Power het heft stevig in handen nam en geen partij meer zou verliezen. Willem wist in deze wedstrijd twee maal de maximum score te gooien. Mede door de beslissende finishes van “Madhouse”  werd de uitslag 9-1.

Om het verhaal achter de 0-0 nog even te belichten wil de redactie het volgende kwijt:

Er word in geen enkele sport een team benadeeld door eerlijkheid en fair play. Schijnbaar wel bij de FDB. Wanneer er een tegenstander niet conform het heilige reglement der FDB handelt word men gestraft en word er een verlies partij genoteerd.  Een winst partij met 6-4 met een tegenstander die vals speelt word bij de FDB namelijk als 0-0 gezien en niet gespeeld. vervolgens word er een verlies wedstrijd genoteerd in de standen. Heren bestuur FDB word het niet eens tijd om het reglement te herzien en laten baseren op FAIR PLAY!!

3 oktober 2018

Al weer speelronde nr 4 voor Bull Power. Deze keer was Café de Rus de tegenstander. Bull Power als favoriet reisde af naar Leeuwarden voor wederom een poging drie punten aan het totaal toe te voegen. De singels gingen weer zoals bijna elke week en eindigden met een gelijke stand. Opmerkelijk was de eerste partij waarbij aan beide kanten een 180er viel. Aan de kant voor Bull Power was het Willem die de maximale score op het bord wist te noteren. In de koppels wist Bull Power even niet wat ze overkwam  daar er een achterstand weg gewerkt moest worden na de eerste koppel.  Even ging het gas er op en het punt werd al weer veilig gesteld. Na de verloren team game was het er op of er onder voor Bull Power. Rus had nog enige hoop op een punt tegen de koploper, maar Arie zorgde er voor dat de volle winst werd gehaald. Wederom collectief gespeeld en weer met z’n allen een positief resultaat neer gezet.

27 september 2018

Wederom slaagde Bull Power er afgelopen dinsdag in om de winst bij te schrijven. Het werd  7-3 tegen oude bekende van twee jaar terug D.U.H Britswerd. Nu D.U.H Easterein. Enig sinds verlaat kon de wedstrijd beginnen. Willem die het bijna met reserve pijlen moest doen zat duidelijk nog niet helemaal in de wedstrijd en verloor helaas zijn partij nipt. Wicked Wickey stond wel zijn mannetje en gooide de sterren van de hemel en won zijn partij vrij eenvoudig net als The Madhouse. El Capitano speelde zijn eerste singel van het seizoen en begon sterk maar liet de touwtjes net iets te ver vieren en verloor zijn partij. De koppels waren voor Bull Power de aanleiding om de rug te rechten en vol gas te geven. Drie maal werd het 3-1 en de laatste koppel speelden Wicked Wickey en The Madhouse magistraal zodat een white wash de volle winst bracht. De Buit was binnen voor Bull power en was even de concentratie kwijt. De team game ging dan ook naar Easterein. De laatste partij van de avond was een herhaling van de derde singel partij. Ook qua uitslag was er geen verandering. Zodat Bull Power een 7-3 zege boekte. Voor Bull Power gooiden Willem een 113 finish en Arie een 180er. Easterein gooide een 102 finsh uit. Volgende week gaat Bull Power proberen in Leeuwarden te winnen in café de Rus.

22 september 2018

Afgelopen dinsdag speelde Bull Power zijn eerste uitwedstrijd van 2018 – 2019. De wedstrijd was de tweede stadsderby dit seizoen. Ditmaal was de Notaris de tegenstander. Al eerder speelden de twee teams in competitie verband tegen elkaar met wisselende resultaten waarbij het verschil steeds minimaal was.  Voor Bull Power gingen de singels voorspoedig. Met enkel twee legs tegen werden de singels gewonnen.  De koppels werden met nog meer machtsvertoon gespeeld. Alleen de eerste koppelpartij verloor Bull Power 1 leg. de rest werden allemaal met 3-0 gewonnen. Ook de teamgame werd vakkundig uitgegooid door Bull Power zo dat een volledige walk over in de tas zat. Helaas wist de Notaris tot slot eenmaal drie legs te winnen zodat de eindstand werd bepaald op 1-9. Volgende week speelt Bull Power weer om 20:00 uur in de Tapperij tegen D.U.H. Easterein. Wederom een oude bekende waar een mooi resultaat weer haalbaar moet kunnen zijn.

12 september 2018

 

 

 

 

 

 

 

12 september 2018

Bull Power speelde gisteren z’n eerste thuis wedstrijd van het nieuwe seizoen. Tapperij was de tegenstander en dus een echte kroeg derby. Vorige week speelden de twee teams al tegen elkaar in een oefen wedstrijd welke werd gewonnen door Bull Power.  Deze week was het voor het echie… Na de singels was de stand gelijk zoals dat in een derby hoort. Spanning al om. Bull Power trapte de gaspedaal in bij de koppels en al gauw was het punt en de winst binnen. Ook de team game ging naar Bull Power. De eindstand werd met een white wash bepaald op 8-2. Een collectieve winst partij was het resultaat waar geen enkele speler van Bull Power verstek liet gaan.

 

9 september 2018

De eerste oefen wedstrijd van Bull Power is weer gespeeld hetzij met een gehalveerd team. Tapperij t Noord was de tegenstander. Daar Bull Power nog niet compleet was werden een tweetal gast spelers opgetrommeld. De singels werden door alle drie Bull Power spelers gewonnen. Alleen Durk liet een leg aan zijn tegenstander. Arie en Willem wisten alle twee met 3-0 te winnen. Alex (gast speler) wist helaas net zijn singel niet te winnen. Alleen het koppel Arie / Marco (gast speler) wisten hun koppel niet te winnen.  De Koppels werden daarom dan ook met 3-1 gewonnen. De tapperij wist zich verslagen na de koppels en wilde niet meer de teamgame en de super singel spelen. Een mooi begin van het seizoen en de eerste winst met de nieuwe captain.

17 augustus 2018

Het nieuwe seizoen staat bijna weer te beginnen. Bull Power heeft weer een klein stapje terug moeten doen na een gematigd seizoen in de 2e divisie. Het nieuwe seizoen speelt Bull Power in nieuwe shirts en ook heeft er een captains wisseling plaats gevonden. Anton heft zijn captain schap na 6 seizoenen over gedragen aan Arie. op 11 september staat de eerste thuis wedstrijd op het programma. Om 20:00 uur gaat Bull Power zijn pijlen gooien om wederom een poging te doen te promoveren in de Tapperij.

15 juli 2018

Bull Power is weer klaar voor het komende seizoen. Met de nieuwe shirts zal Bull Power komend seizoen weer te zien zijn in de Friese horeca gelegenheden. Enkele spelers bereiden zich al weer voor op het komende seizoen, terwijl andere spelers tijdens de zomer stop het darten op een laag pitje hebben gezet.

 

12 mei 2018

De competitie is voor Bull Power al weer een aantal weken afgelopen en Bull Power heeft zich net niet weten te handhaven in de tweede divisie. Al werd er het afgelopen seizoen strak gegooid door allen mocht het niet baten net boven de degradatie streep te eindigen. Als seizoen afsluiter werden de sponsoren uitgenodigd voor een koppel toernooitje waarbij de sponsoren als koppelmaat zouden gaan deelnemen. Helaas was sponsor X-lent  verhinderd door familie omstandigheden. Sponosr Fudicia Creative  was wel present en wist een aardig pijltje te gooien. Het was even een gezellige avond en na afloop was er voor Wendy van Fudicia Creative een presentje aangeboden door Bull Power als dank voor de sponsoring afgelopen seizoen. Uiteraard was er ook een presentje voor Anne van x-lent. Deze is afgelopen week bezorgd bij hem thuis. Voor de uitslagen van de seizoen afsluiter kunt u terecht op de desbetreffende pagina.

6 dec 2017

Gistreren speelde Bull Power de oefen pot tegen Division Bells uit Drachten. De oefen partij was er eentje op niveau. Anton en Durk konden hun partijen niet winnen maar gooiden desondanks toch een aardig niveau. Helaas was het niveau verschil op de dubbels te groot. Arie en Johan wisten wel hun singel te winnen. Omdat het een oefen sessie was werd er besloten nogmaals en singel ronde te spelen.Ook ditmaal was het niveau iets te hoog voor Bull Power. Daarna werden er twee koppel partijen gespeeld welke nipt werden verloren door Bull Power. Wederom werd het verschil gemaakt op de dubbels. Aan het einde van de twee koppel partijen mocht Arie het nog twee maal opnemen tegen de eerste divisionisten. De eerste partij ging het nog redelijk tot hij in de tweede leg een 171 score om de oren kreeg. en een ton plus check. De tweede partij was voor Arie van ander niveau en wist zijn tegenstander ditmaal wel te kloppen op de dubbels en scorend voortduren onder druk houden.

Al met al een leerzame en gezellige avond.

23 Nov 2017

Dinsdag 5 december speelt Bull Power een oefenwedstrijd uit tegen 1e divisie team Division Bells.  Een uitdaging voor Bull Power die het nog niet gemakkelijk heeft in de 2e divisie.Afgelopen dinsdag speelde Bull Power uit in Heerenveen niet slecht maar verloor toch de wedstrijd. Willem wist zijn vierde 180er te gooien en Arie zetten de shanghai 20 in de boeken.

 

12 Nov 2017

Na een aantal roerige weken in kamp Bull Power aan het begin van de competitie zal de rust weder keren. Na enkele weken in Dolce Vita te hebben gespeeld gaat Bull Power terug naar de oude thuis basis aan het Noord de Tapperij.  De nieuwe shirts zullen binnen kort een metamorfose ondergaan en zullen moeten worden aangepast nu het logo van Dolce Vita niet meer relevant is.Tot die tijd speelt Bull Power in de oude blauwe shirts van de dartclub. Dinsdag a.s. vanaf 20:00 uur spelen de mannen van Bull Power weer thuis in de Tapperij.

29 0kt 2017

Bull Power gaat dinsdag a.s. onderling darten. Na het iets geflatteerde verlies tegen Doelleazen is een training avond gewenst . Bull Power is om 20:00 uur aanwezig in La Dolce Vita. Wilt u ook eens de sfeer van darts beleven? Kom dan ook eens een pijltje gooien in de thuisbasis van dartteam Bull Power: La Dolce Vita in Franeker.

 

28 sept 2017

De tweede uit wedstrijd van Bull Power dit seizoen in de tweede divisie was in Lemmer. De tegenstander eveneens gepromoveerd uit de derde divisie bleek vooraf een haalbare winst, of in ieder geval een puntje. Willem liet in de eerste singel Bull Power even zweten maar wist toch de partij te winnen. Durk Leek ook af te stevenen naar een winst partij maar helaas werd het 3-2 in het nadeel van Durk. Arie speelde de derde singel en leek gebrand op zijn eerste winst partij dit seizoen na twee maal een white wash om de oren te hebben gekregen. Hij deelde ditmaal zelf de white wash uit. Johan speelde de laatste singel en wist de voorsprong niet uit te bouwen. Na de singels was de stand in het voordeel van Bull Power en was het eerste punt binnen. In de team game was het de nieuwe man Durk die de eerste zege van dit seizoen beklonk. Robert speelde de laatste singel partij maar ook dit werd een nipt verlies. Bull Power liet deze dinsdag zien dat iedereen het niveau aan kan en dat smaakt naar meer….

13 sept 2017

Na een puike overwinning met maar liefst 9-1 tegen Schalsum vorige week speelde Bull Power zijn eerste uitwedstrijd van het seizoen in Joure. Willem wist als enige zijn singel te winnen. In deze partij wist hij ook gelijk de eerste 180er te noteren. In de koppels wisten Durk en Arie 1 partij te winnen. Man of the match voor Bull Power Willem wist zowel de eer te redden door de team game te checken en de solo te winnen. Er is over het algemeen niet slecht gespeeld maar er zijn hier en daar nog enige verbeter puntjes. Het resultaat had iets beter gekund maar een 6-4 verlies is niet slecht voor de eerste wedstrijd van het seizoen.

 2 sept 2017

Na heel wat werk achter de schermen voor komend seizoen is het dan eindelijk zover. Alles Nieuw binnen het dart team. Nieuwe shirts, nieuwe thuis locatie, nieuwe speler en een nieuwe kans in de 2e divisie. Per 12 september speelt Bull Power in Café La Dolce Vita. Uitbaters David en Tine zien een samenwerking met Bull Power wel zitten en zullen voor Bull Power een nieuwe dartbaan aanleggen in hun café. Het café krijgt daarmee een kleine boost met elke speelavond (de dinsdag) van de FDB een nieuwe klantenkring. Dat dart in Franker weer leeft is al om bekend en wellicht met een dartbaan in Dolce Vita worden ook de darters van buurtvereniging het westen getriggerd om vanuit de lokale competitie de FDB dinsdagavond competitie te versterken en of te volgen.

16 aug 2017

Na een lange zomer stop staat de competitie weer op het punt van beginnen. Nog een paar weken en het Friese darts seizoen gaat weer los. Bull Power speelt dit seizoen na promotie vorig jaar in de 2e divisie in poule 2A.  Voordat de competitie weer begint zijn de captains achter de schermen druk bezig alles voor komend seizoen weer op orde te krijgen. Binnenkort verschijnt weer de nieuwsbrief voor iedereen die Bull Power een warm hart toe draagt. Bull Power wenst alle tegenstanders en darters een sportief en vooral succesvol seizoen toe.

 

14 mei 2017

Voor komend seizoen is Bull Power op zoek naar sponsoren en adverteerders op de website. Adverteren op onze website kan al tegen zeer laag tarief.

Informatie over tarieven adverteren op onze website via ons mail adres dartteambullpower@yahoo.nl

30 april 2017

Na twee jaar afwezigheid in de 2e divisie keert Bull Power terug. De laatste wedstrijd van het seizoen zou een mooie afsluiter kunnen worden maar de tegenpartij had geen zin meer om af te reizen naar Franeker. Bij het promotie feestje was sponsor Anne Waterlander van X-lent for you uitgenodigd en nieuwe speler Durk.  Daar de competitie wedstrijd niet door ging werd er een mixed koppel toernooitje gegooid. Iedereen koppelde een keer met elkaar. Willem wist deze avond mar liefst 3x een maximale score op het bord te noteren tegen eentje van Arie. Volgende week word er nog een keer gedart ter afsluiting van het seizoen 2016 -2017. Hopelijk zijn dan alle spelers aanwezig.

 

23 april 2017

Met de mooie 7-3 winst uit ten moekes warriors is Bull Power terug in de 2e divisie. Arie besliste met een 2darts 60 finish de partij. En bracht daarmee Bull Power terug in de tweede divisie volgend seizoen.

8 april 2017

De inhaal wedstrijd tegen de nr 1 stond afgelopen week op het programma. Dat winst lastig zou worden wisten de mannen van Bull Power maar toch was het Willem die de opening partij klinkend in de wacht sleepte. Een white wash wist hij te noteren. en bracht de voorsprong op het bord. Johan was niet opgewassen tegen het scorend geweld van de doelleazen. Arie kon zijn eigen legs niet houden maar wist de legs tegen de darts wel te winnen door onder andere een 106 finish. Ook Robert kon zijn tegenstander niet de baas. Het leek een afstraffing te gaan worden voor Bull Power, want ook de volgende drie koppel partijen werden genadeloos verloren met geen enkele leg winst. Bull Power stroopte de mouwen nog maar eens op en Willem en Arie zetten goed druk en wisten ook een white wash te produceren. Arie wist door de teamgame te checken het drama minder erg te maken. De solo was ging weer gelijk op maar ook deze keer wist Arie net niet de juiste dubbel te raken. Het verschil was deze maal iets groter dan de thuis partij waar Bull Power als enige dit seizoen een puntje afsnoepte van de nr 1. het werd uiteindelijk 7-3.

1 april 2017

Met nog vijf wedstrijden te gaan stond voor Bull Power de wedstrijd tegen Amusa cafe voor de deur. Bull Power speelde iets gespannen de singels maar toch waren het Willem en Arie die wederom een 180er op het score bord wisten te zetten en hun partijen wonnen. Nu de spanning er wat af was ging de motor draaien bij Bull Power en won alle koppel partijen. De winst was binnen. Ook de teamgame was prooi voor Bull Power dubbel 10 was de winning dubbel. Anton speelde de solo als afsluiter van de avond, maar kon ook deze partij helaas net niet winnend afsluiten. Desondanks speelde Bull Power weer een puike partij en verstevigde de 2e plaats. Concurrent Riperkrite verspeelde twee dure punten en dus werd de voorsprong weer iets groter. Volgende week staat de inhaal pot tegen koploper Doelleazen op het programma.

23 maart 2017

Bull Power speelde vorige week niet en dus konden de heren van Bull Power afgelopen dinsdag weer aan de bak. De derby van poule 3E tussen Bull Power en Café Nuts werd de vorige keer een walk over voor Bull Power. Deze keer zou het zeker geen walk over worden waarschijnlijk. Willem begon de partij en hoe… Een begin score van 180 legde de lat al gelijk hoog. 3-0 Was dan ook de uitslag van deze singel partij. Robert was helaas niet opgewassen tegen een degelijk spelende en het scorend vermogen van Klaas. Arie speelde zijn partij niet erg solide al was het scorend wel goed. Desondanks wist hij wel te winnen met 3-0 en eveneens een 180er. Ook Anton gooide in zijn partij een 180 er. Helaas  won hij die leg niet en kon een gelijke stand niet voorkomen. Bull Power wist wat het te doen stond en stroopte de mouwen op. Alle koppel partijen waren prooi voor Bull Power en dus was de winst binnen. El Capitano was in super vorm deze ronde want de teamgame werd door El Capitano gechecked. Willem speelde de solo en kon een stempel drukken op de wedstrijd. einduitslag was 8-2.

4 maart 2017

Afgelopen dinsdag wachtte er voor Bull Power een misschien wel cruciale wedstrijd.  Jempy was de tegenstander die de uit wedstrijd 2 punten snoepte van Bull Power.  Peter beet het spits af en verloor nipt zijn partij. Willem speelde zijn partij op hoog niveau en wist de tweede leg af te sluiten met een 154 finish. Dit bracht hem bovenaan in de 100+ finish lijst. Daarna was het aan Arie die won ook zijn partij met 3-0 en zette Bull Power op voorsprong. Robert maakte het even spannend maar wist ook zijn partij te winnen. Na de koppels was de voorsprong gegroeid  tot 6-2 en waren de 3 punten binnen. Arie gooide in zijn koppel partij met Anton zijn 14e 180er van dit seizoen. In de team game was zichtbaar dat Bull Power blij was met het al behaalde resultaat en liet scorend veel punten liggen. Ten slotte gooide Willem de solo voor een 7-3 zege. Over twee weken speelt Bull Power de cruciale wedstrijd om de tweede plek.

26 februari 2017

Bull Power heeft afgelopen dinsdag punt verlies geleden tegen t Singeltje. Het duel ging steeds gelijk op tot de teamgame waar Robert met dubbel 7 de voorsprong pakte. Arie speelde de solo maar kon ondanks een 180er in de tweede leg, de winst niet binnen halen helaas.

18 februari 2017

Voor een nieuw op te zetten groots darts evenement in Franeker zoekt Bull Power in samenwerking met de organisatie een groot aantal sponsoren en vrijwilligers om “Het”darts evenement van Friesland van de grond te krijgen. voor meer informatie kunt u zich wenden tot het mail adres van Bull Power.

 

Bull Power heeft zich met de winst van afgelopen dinsdag op  Oan ‘e râne 08 gesetteld op de tweede plek in Poule 3E. Ditmaal wist Willem een keurige 116 finish te noteren. Met punt verlies van directe concurrent Riperkrite steeg Bull Power naar de tweede plaats. Het punten aantal is overigens gelijk maar Bull Power heeft meer wedstrijd punten vergaard tot dusver. Volgende week dinsdag speelt Bull Power uit in Sneek tegen Café t Singeltje.

4 februari 2017

Bull Power wist afgelopen dinsdag de inhaal wedstrijd in Akkrum tegen Kromme Knilles nipt te winnen. Willem en Arie wisten beiden hun singels te winnen. Ditzelfde deden ze nogmaals in de koppels zodat de tussen stand na de singels en koppels nog steeds gelijk was. In de team game was het Bull Power die die even gas gaf en alvast het punt binnen sleepte. Het was aan Arie om de volle 3 punten mee naar Franeker te nemen. In een snelle partij was het idd Arie die de volle winst wist te pakken met zn favoriete dubbel (D1). Volgende week reist Bull Power af naar Wergea om wederom drie punten mee te nemen naar Franeker.

29 december 2016

De laatste wedstrijd van 2016 werd door Bull Power gewonnen en zo staat Bull Power op plek nr. drie en houd uitzicht op plaats 2. Er werd door Arie een 180er en een 102 finish gegooid.


Bull Power wenst alle darters een voorspoedig en vooral sportief 2017

18 december 2016

Het einde van het jaar nadert en Bull Power kan, als het de laatste wedstrijd van het seizoen weet te winnen op de derde plaats komen te staan. Met een paar klinkende zeges in de laatste wedstrijden ligt Bull Power op koers.


Bij deze feliciteert dartteam Bull Power de NDB met hun 40 jarig bestaan.


De een na laatste wedstrijd van het jaar voor Bull Power was tegen Moekes Warriors. Dit team stond qua punten vlakbij Bull Power dus kon er gesproken worden van een subtop wedstrijd in de poule. Bull Power was op volle sterkte in de Tapperij. Peter wist zijn Partij te winnen evenals Willem, Arie en Anton. Met een 4-0 voorsprong de koppels in was een riante uitgangs positie voor Bull Power. De koppels van M.W. waren sterk en wisten zo een achterstand in te halen naar 4-2. Bull Power was weer even wakker geschud en zetten gelijk de turbo weer aan. Koppel Arie / Johan wisten het punt binnen te halen. Koppel Willem / Robert zorgden voor de zege. De teamronde was ook al prooi voor Bull Power. Arie maakte, in de laatste pot met wederom een white wash zege, het feestje compleet. De einduitslag was 8-2.

1 december 2016

De wedstrijd tegen amusa café is opgeschoven naar 20 december. Daar alle spelers voor de dinsdag avond toch naar de tapperij kwamen werd er besloten onderling een toernooitje te spelen. De uitslagen kunt u vinden onder de menu knop competities / toernooien.

26 november 2016

Dinsdag 22 november 2017 stond voor Bull Power de derby tegen stadsgenoot Café Nuts op het programma. Willem beet het spits af en wist zijn partij zonder enige moeite te winnen met 3-0. Robert deed dito en stond 1 leg af in zijn partij. Ook Arie wist drie legs te winnen. Het was aan El Capitano om een grote stap te maken naar een dikke voorsprong. Door o.a. zijn favoriete dubbel (D5). wist ook hij zijn partij te winnen. Robert en Willem wisten het punt en ook de overwinning binnen te slepen na hun beide koppels. Anton en Arie brachten even de spanning terug in de wedstrijd door beide koppels met 3-2 te winnen. Ook de teamgame was voor Bull Power prooi en zorgde er voor dat Bull Power op weg was naar hun eerste white wash zege ooit in de FDB competitie. Het was nu aan Arie om dit realiteit te laten worden. Met Jelco Jan als tegenstander was dit nog geen gemakkelijke opgave daar hij steeds meer in vorm begon te raken. Arie gooide een 180er om de boel op slot te gooien en wist nipt de 10 – 0 binnen te halen.

5 november 2016

Afgelopen dinsdag spelde Bull Power in Bolsward tegen Jempy.  De 4e plek  was  de inzet van deze ronde. Johan wist ondanks zijn goede spel zijn partij net niet te winnen. Peter  speelde eveneens ook een goede pot na lange afwezigheid maar won wel zijn partij met o.a. een 180er.  Arie won ook zijn partij  met een white wash. Robert moest helaas het onderspit delven tegen zijn opponent. Met een gelijke stand werden de koppels gespeeld.  Ondanks  zware tegenstand lukte het Arie en Johan beide partijen te winnen. Robert en Peter konden niet tegen het gedegen spel op van Jempy en verloren beide partijen. Ook de team game werd zwaar voor Bull Power en een verlies partij dreigde. Arie speelde de laatste singel van de avond en leek opgewassen tegen zijn opponent. Een 180er kreeg hij om de oren maar wist zich gelukkig staande te houden en zorgde voor het verdiende punt.

24 september 2016

Bull Power speelde z’n eerste uit wedstrijd van dit seizoen in Tijnje. een onbekende tegenstander en dus aftasten. Robert en Willem wisten beiden hun wedstrijd niet te winnen waar Arie dit wel lukte. Anton wist nog wel zijn eerste leg te winnen en ook nog een tweede leg bennen te slepen maar kon helaas de laatste dubbel er niet in krijgen. Net als robert verloor hij nipt met 3-2. De koppels waren eveneens niet erg succesvol voor Bull Power. Koppel Arie en Willem wisten een koppel te winnen.Ook de team game was geen prooi voor Bull Power. Net als in z’n eerste singel wist Arie de nul te houden en besloot zijn partij met een bijzondere 114 finish.

14 september 2016

Eerste wedtrijd van Bull Power succesvol. Robert Willem en Arie Wonnen hun eerste wedstrijd van het seizoen. Willem wist in zijn partij z’n eerste 180er van het seizoen te noteren. In de koppels wist hij dit nogmaals te evenaren. Ook Arie wist zijn eerste 180er te noteren. Willem gooide ook nog eens een fraaie 110 finish. De team game werd strak uit gegooid door Anton. Arie noteerde zijn tweede white wash van de avond om zo de wedstrijd op 7-3 te besluiten.

2 september 2016

Gisteren stond de oefenpartij gepland maar helaas kon deze niet doorgaan. Daarom was er onderling een oefenpartij. Team Willem vs Team Arie. er werd best of 7 gespeeld.
Er werd een redelijk niveau gegooid en zo noteerde Johan een 106 finish. Arie wist later een 180er te noteren en een 121 finish op de bull. Team Willem trok aan het langste eind en wist de meeste partijen te winnen.

18 augustus 2016

De website van Bull Power heeft een upgrade gehad en ook het uiterlijk is gigantisch veranderd. Ook de diverse pagina’s hebben een metamorfose gehad. Ook het team logo is geupgrade zie hierondercropped-Bull-powerlogo-website-2016-B.png

Met de vernieuwde website en upgrade van het logo gaat Bull Power vol vertrouwen het nieuwe seizoen in.  Hopelijk vinden adverteerders onze website dit jaar en ook sponsoren zijn welkom uiteraard.

10 april 2016

Bull Power op het eind net geen punt tegen de koploper..wel werden er wederom 2x180ers gegooid door Willem en Arie. Beide heren wisten hun singel ook nog eens met 3-0 te winnen. Helaas was AvdZ net iets beter op de dubbels. Al met al had er een puntendeling voor Bull Power wel in gezeten en misschien ook verdiend.

26 maart 2016

Het einde van de competitie naderd en Bull Power morst punten. Desondanks ligt een promotie plek nog voor het grijpen. Afgelopen dinsdag verloor Bull Power zijn uitwedstrijd tegen Semper Fi. Aankomende dinsdag hoopt Bull Power weer winst binnen te slepen tegen stad genoot de Notaris. De uitwedstrijd was een debacle voor Bull Power dus tijd voor revanche.

6 februari 2016

Bull Power wint wederom thuis tegen Café Nuts met 8-2. Een Fraaie eerste 180 er voor Robert een 102 finish van El Capitano en Willem gooide deze x 110 uit.

29 januari 2016

Bull Power wint derby in Harlingen van Smeerpijltjes met 7-3.

23 januari 2016

De eerste uit wedstrijd van 2016 werd door Bull Power gewonnen met 9-1 van café Baljee. Voor standen en wedstrijd verloop kunt u kijken op de website van de FDB

19 januari 2016

Bull power speelt vanavond zijn tweede wedstrijd dit jaar uit tegen Café Baljee die eerder afgelast werd in verband met de weersomstandigheden. De eerste thuis wedstrijd werd helaas zonder winnaar beslist. Hopelijk pakt Bull Power de eerste winst dit jaar.