Bull Nieuws

19 januari 2020

Al is het een beetje laat, voor iedereen nog een sportief seizoen gewenst. De eerste wedstrijd van 2020 is al weer geweest en was niet zo’n beste voor Bull Power. De round robin was al gelijk duidelijk dat Bull Power wat moeite had met de start van de tweede helft. Marco beet het spits af voor Bull Power. Hij kon scorend goed mee komen maar kwam op het einde telkens net te kort. Arie had eveneens een lastige start maar wist wel op het einde de dubbel op tijd te vinden. Hayo maakte zijn status weer waar dooreen white wash op het sore bord te noteren zodat de stand weer gelijk getrokken was. Robert stond goed te gooien maar verzuimde zijn dubbels te raken wanneer dat moest. De eerste leg viel die nog wel, maar kon de volgende drie legs de dubbel niet vinden. De eerste koppel werd voor Hayo en Robert een struikelblok waar de tegenstanders scorend iets beter waren. De tweede koppel was voor Arie en Marco doelwit om te winnen. Marco die de dubbels begon te raken raakte het rode vakje op belangrijke momenten. Arie maakte het af. Deze white wash werd mede mogelijk gemaakt door een 180er van Arie. Helaas kon het duo hun tweede koppel niet zo gemakkelijk winnen en moesten met 1-3 het onderspit delven. Ook de laatste koppel partij ging met dezelfde cijfers naar Semper Fi. Om het leed nog een beetje te verzachten kon Arie er nog 4-6 van maken. Dit leek te lukken met een goede 64 en 60 twee darts finish. maar de laatste leg ging toch nog net naar Semper Fi, door onder andere een 180er. Ondanks het eerste verlies in 2020 was er progressie zichtbaar bij Bull Power. Hopelijk zet deze progressie door bij deze spelers en word de eerste winst volgende week bij de Rus.

21 december 2019

Bull Power wenst alle darts liefhebbers, beoefenaars en sponsoren een goede feestdagen en een voorspoedig en sportief 2020.

21 december 2019

Bull Power wist helaas in Leeuwarden niet te winnen hoewel Bull Power al snel op grote voorsprong kwam. De round robin werd overtuigend gewonnen en ook de eerste drie singels gingen naar de ploeg uit Franeker. Bij de laatste singel ging het mis voor Bull Power. Meinte en Hayo wisten met winst in hun eerste koppel het punt veilig te stellen. Het werd nog spannend tot het einde omdat de laatste drie koppel partijen naar de Leeuwarders ging. Hoewel de laatste koppel nog bijna naar Marco en Robert ging. Hayo mocht het duel beslechten maar slaagde er et niet in de volle winst te pakken. Bull Power eindigde de eerste helft in de degradatie poule en zal de volgende helft alle zeilen bij moeten zetten om te handhaven.

16 december 2019

Afgelopen Dinsdag speelde Bull Power z’n laatste thuis wedstrijd van dit jaar. op het programma stond een oude bekende Semper Fi. Op zich voor Bull Power een mogelijkheid om weer eens een punt te pakken of meer. Niks was minder waar helaas. Arie wist als enige leg te winnen in de round robin. In de singels was het wederom Arie die zijn partij als enige wist te winnen. De koppels verliepen desastreus. Bull Power wist geen enkele partij te winnen, all maakten Robert en Meinte het nog wel spannend. De koppels Arie en Marco waren van minder niveau al gooide Arie nog wel 121 uit op de Bull. Met een stand van 2-7 was de wedstrijd al gespeeld en besloot de captain de avond met een white wash om er alsnog 3-7 van te maken.

De nieuws pagina heeft een nieuw uiterlijk gekregen en tevens een nieuwe naam. Onder de menu knop Bull nieuws zullen de high lights van het nieuws van de afgelopen week verschijnen op de website.

Reacties gesloten.