Bull Nieuws

15 februari 2020

Na vorige week een trainings avondje te hebben gehad met ons nieuwste lid (hierover verderop meer) met een 180er van Robert en een shanghai 20 finish van Arie was het deze week weer back to buisiness. Thuis speelde Bull Power tegen de barradeel bouncers. Boven verwachting speelden de Franekers een zeer uitmuntende round robin (4-1) Meinte moest even op scherp worden gezet en kon zijn partij helaas niet winnen ondanks de goede scores. Arie gooide een zeer goede partij door een 180er en 15 darts leg en een 3-0 winst. Ondanks een 180er tegen. Hayo Wist ook zijn partij te winnen. Robert gooide een strakke partij en mocht voor het eerst dit seizoen een overwinning boeken. Bull Power leek op de goede weg een puntje te pakken. BBs revancheerden zich tegen Arie en Hayo door 1-3 te winnen. Hayo en Arie trapten even het gaspedaal in en wonnen hun tweede koppel met 3-0, om zo het punt veilig te stellen. Daarna zakte Bull Power in en wisten de mannen geen partij meer te winnen. Meinte en Marco stonden nog wel op match point voor de winst ware het niet dat ze een 100 finish om de oren kregen voor 2-3. Voor Bull Power had deze avond ondanks het nipte verlies in de laatste koppel, winst een terechte uitslag geweest. Helaas bleef het 5-5. Volgende week wachten de Harlinger schilders waarvan Bull Power de eerste ontmoeting eveneens met dezelfde cijfers verloor als tegen barradeel bouncers. Dus vol vertrouwen richting de Oosterburen.

Nieuw Lid

Bull Power mag een nieuw lid verwelkomen voor de rest van het seizoen. Zijn naam Frits de Vries. Frits maakt zijn opwachting om te spelen voor Bull Power al aanstaande dinsdag tegen KS darters. Wij wensen Frits veel succes en een sportieve periode toe bij ons team.

1 februari 2020

Bull Power speelde afgelopen dinsdag de battle of the last in poule 2AD tegen in de knoop uit Leeuwarden. De laatste ontmoeting werd het nog remise in een wedstrijd waarin destijds Bull Power leek af te stevenen in volle winst. De round robin was weer eens voor de Franekers. De eerste singel was voor big M ging helaas een deceptie. Meinte ging hard onderuit met 0-3 en zorgde voor evenwicht in de partij. Hayo had eveneens moeite om de dubbels te vinden maar wist wel te winnen. Arie maakte er 3-1 van. Robert boekte wederom een kleine winst ten opzichte van de weken ervoor maar wist niet te winnen. Koppel Marco en Meinte zorgden er voor dat er wederom evenwicht in de wedstrijd ontstond. Hayo en Arie maakten er 5-3 van met hun koppel partijen. Arie was de scorende kracht waar Hayo glorieus finishte. Het einde was even spannend als de vorige ontmoeting. Marco en Meinte wisten nog wel een leg te pakken maar konden niet overtuigen. Met nog een partij op papier leek een remise wederom een juiste uitslag deze avond. Arie speelde de laatste partij en speelde gedegen en berekend. Een late 180er bracht de zege uiteindelijk voor Bull Power. De eerst volgende wedstrijd is wederom thuis tegen Barradeel Bouncers over twee weken.

26 januari 2020

De eerste uitwedstrijd 2020 was voor Bull Power in Leeuwarden tegen de rus. Deze tegenstander werd als een van de weinigen oor Bull Power de eerste helft. Deze ontmoeting werd in een verdoem hoekje gespeeld. Bull Power kon ditmaal iet de round Robin winnen. Captain Arie stelde ditmaal Robert als eerste op. Deze had op zich kansen om een leg te pakken maar werd drie maal op de eindstreep geklopt. Ook Meinte werd met dezelfde cijfers geklopt. Arie zorgde bijna voor een kleine opleving bij Bull Power maar trok ook net aan het kortste eind. Hayo brak de wedstrijd weer open en denderde met een white wash over zijn tegenstander heen. Ook zorgde hij met zijn koppel maat Meinte voor een wederopstanding van Bull Power. door beide partijen te winnen. Dat Hayo in vorm was liet hij zien door zijn derde 180er te gooien dit seizoen. Helaas was dat enkel de opleving van Bull Power want de opvolgende koppels werden wederom verloren. Kon Hayo dan nog een beetje verlichting brengen? hij werd helaas afgedroogd met 3-0. Voor Bull Power lijkt het er op dat elke week de winst dichterbij komt maar ook de tegenstanders steeds iets bekwamer op de finishes.

19 januari 2020

Al is het een beetje laat, voor iedereen nog een sportief seizoen gewenst. De eerste wedstrijd van 2020 is al weer geweest en was niet zo’n beste voor Bull Power. De round robin was al gelijk duidelijk dat Bull Power wat moeite had met de start van de tweede helft. Marco beet het spits af voor Bull Power. Hij kon scorend goed mee komen maar kwam op het einde telkens net te kort. Arie had eveneens een lastige start maar wist wel op het einde de dubbel op tijd te vinden. Hayo maakte zijn status weer waar dooreen white wash op het sore bord te noteren zodat de stand weer gelijk getrokken was. Robert stond goed te gooien maar verzuimde zijn dubbels te raken wanneer dat moest. De eerste leg viel die nog wel, maar kon de volgende drie legs de dubbel niet vinden. De eerste koppel werd voor Hayo en Robert een struikelblok waar de tegenstanders scorend iets beter waren. De tweede koppel was voor Arie en Marco doelwit om te winnen. Marco die de dubbels begon te raken raakte het rode vakje op belangrijke momenten. Arie maakte het af. Deze white wash werd mede mogelijk gemaakt door een 180er van Arie. Helaas kon het duo hun tweede koppel niet zo gemakkelijk winnen en moesten met 1-3 het onderspit delven. Ook de laatste koppel partij ging met dezelfde cijfers naar Semper Fi. Om het leed nog een beetje te verzachten kon Arie er nog 4-6 van maken. Dit leek te lukken met een goede 64 en 60 twee darts finish. maar de laatste leg ging toch nog net naar Semper Fi, door onder andere een 180er. Ondanks het eerste verlies in 2020 was er progressie zichtbaar bij Bull Power. Hopelijk zet deze progressie door bij deze spelers en word de eerste winst volgende week bij de Rus.

21 december 2019

Bull Power wenst alle darts liefhebbers, beoefenaars en sponsoren een goede feestdagen en een voorspoedig en sportief 2020.

21 december 2019

Bull Power wist helaas in Leeuwarden niet te winnen hoewel Bull Power al snel op grote voorsprong kwam. De round robin werd overtuigend gewonnen en ook de eerste drie singels gingen naar de ploeg uit Franeker. Bij de laatste singel ging het mis voor Bull Power. Meinte en Hayo wisten met winst in hun eerste koppel het punt veilig te stellen. Het werd nog spannend tot het einde omdat de laatste drie koppel partijen naar de Leeuwarders ging. Hoewel de laatste koppel nog bijna naar Marco en Robert ging. Hayo mocht het duel beslechten maar slaagde er et niet in de volle winst te pakken. Bull Power eindigde de eerste helft in de degradatie poule en zal de volgende helft alle zeilen bij moeten zetten om te handhaven.

16 december 2019

Afgelopen Dinsdag speelde Bull Power z’n laatste thuis wedstrijd van dit jaar. op het programma stond een oude bekende Semper Fi. Op zich voor Bull Power een mogelijkheid om weer eens een punt te pakken of meer. Niks was minder waar helaas. Arie wist als enige leg te winnen in de round robin. In de singels was het wederom Arie die zijn partij als enige wist te winnen. De koppels verliepen desastreus. Bull Power wist geen enkele partij te winnen, all maakten Robert en Meinte het nog wel spannend. De koppels Arie en Marco waren van minder niveau al gooide Arie nog wel 121 uit op de Bull. Met een stand van 2-7 was de wedstrijd al gespeeld en besloot de captain de avond met een white wash om er alsnog 3-7 van te maken.

De nieuws pagina heeft een nieuw uiterlijk gekregen en tevens een nieuwe naam. Onder de menu knop Bull nieuws zullen de high lights van het nieuws van de afgelopen week verschijnen op de website.

Reacties gesloten.