Bull Nieuws

2 April 2021

Het is al weer bijna een jaar geleden dat we iets van ons lieten horen. Door een crisis bij het team en de corona crisis natuurlijk staat darts stil in Friesland. Hopelijk kunnen we in september weer los. Althans als Bull Power weer een compleet team op de been kan krijgen. In een rare periode welke mondiaal ook het darten in z’n greep houd heeft Bull Power een periode van rust gekend. Maar nu breekt de tijd aan om alvast vooruit te kijken naar een frisse nieuwe start. Er staan een paar enkele nieuwe zaken op de agenda van BP. Welke dat zijn houden we nog even voor ons. Houd in ieder geval de website en de social media in de gaten voor breaking nieuws.

28 juni 2020

Helaas is het doek gevallen na 8 jaar Bull Power. Het is helaas niet gelukt om een nieuw team samen te stellen voor volgend seizoen. Daarmee komt voorlopig een einde aan 8 jaar Bull Power. Het team viel begin maart uiteen gedurende de corona crisis en hiermee volgde een periode vol onzekerheden. Er werd via de media geprobeerd een aantal nieuwe spelers aan te trekken wat voor een gedeelte is gelukt maar helaas niet voldoende om wederom 5 of 6 man op papier te krijgen.

Waarom ineens vertrek van vier man? Met het aantrekken van een tweetal nieuwe spelers begin van het seizoen dacht Bull Power klaar te zijn voor het seizoen en wellicht een goede kans te maken te handhaven in de tweede divisie. Helaas lieten we enkele steekjes vallen maar maakten tot aan de coronacrisis nog steeds kans om te handhaven. Voor een tweetal spelers reden tot vertrek gezien het te hoge niveau en een eigen team te beginnen. Een andere speler gaf aan eveneens te stoppen bij Bull Power vanwege tijdgebrek volgend seizoen en een mogelijke carrière switch. De vierde speler gaf aan ook te stoppen met competitie darts en eveneens vanwege het vervoer naar Franeker.

Echter bleek later dat de laatste twee spelers hun darts bij de eerder genoemde twee spelers gaan gooien zonder de captain hiervan op de hoogte te stellen. Hiermee lieten ze Bull Power in de steek en namen een sponsor mee en tevens een eerder door Bull power gevraagde speler. Dat dit niet erg netjes is hoeven we uiteraard niet uit te leggen. Bull Power bleef achter met een twee tal spelers en enkele namen die mogelijk het team konden komen versterken. Via de media is nog getracht nieuw talent te scouten en toe te voegen aan het team. Helaas afdoende en dus kwam er een einde aan 8 jaar Bull Power.

Een team met een verhaal, hoogte en diepte punten. Het opstarten van een eigen competitie. Promoties en degradaties. Het komen en gaan van spelers. Sponsoren die het mogelijk maakten te spelen in een wedstrijd shirt. Eveneens deze website gesponsord…. Een team waar veel mogelijk was en werd georganiseerd. De mogelijkheid om op de vrij momenten te darten onderling of in competitie verband. Het begeleiden van nieuwkomers etc.

Bij deze wil ik dan ook iedereen bedanken die de afgelopen jaren Bull Power een warm hart heeft toe gedragen.

Sander Versteeg – X-lent 4 U – Lokaal 55 – Friesland darts – fudicia creative – Bol.com partner programma – MF koi – Tapperij t Noord – Clubhuis Schalsum – La Dolce Vita – Anton Baarda – Johan Draaisma – Stefan Bruinsma – Stefan van der Molen – Gerard Theunisse – Willem Krikke – Robert Mast – Durk Weidenaar – Hayo Struiksma – Marco van Haaften – Meinte Kloetstra – Arie Doldersum.

Voor als nog is het tijdelijk het einde van Bull Power. Wellicht komt Bull Power in 2021 weer terug aan de oche. Nogmaals een ieder bedankt voor jullie bijdrage en wie weet til the nex time…

20 juni 2020

Voor Bull Power een spannende week die volgt…. Gaat Bull Power ook volgend seizoen wederom de Friese dartbanen bezoeken? Er staat iets te gebeuren achter de schermen…..het valt of staat komende week. Houd de website, facebook en instagram in de gaten voor de updates….

6 juni 2020

Darten mag weer vanaf september ? mits het protocol word aan gehouden. Voor het protocol verantwoord darten kun je klikken op de volgende link

https://www.ndbdarts.nl/media/2020/Protocol_verantwoord_darten_NDB_2_juni_versie_3.pdf

6 juni 2020

Bull Power heeft het zwaar zo net voor de inschrijving voor het nieuwe seizoen. Maar er gloort hoop aan de horizon. achter de schermen word er heel hard gewerkt om het team weer compleet te maken. Heb je dart skills en wil ze elke week laten zien op niveau meld je dan nu aan bij ons via teambullpower@yahoo.com

19 april 2020

Bull Power krijgt t voor de kiezen in 2020…. Wederom leeg loop in kamp Bull Power… het merendeel van het team heeft besloten het team te verlaten om diverse redenen… Ook Meinte besloot zijn darts voorlopig aan de wilgen te hangen. Daarmee dreigt het einde van Bull Power. Achter de schermen word hard gewerkt om nieuwe spelers aan te trekken. De vraag blijft haalt Bull Power zijn 10 jarig jubileum? De tijd zal het leren…..Heb jezelf darts skills en wil je dat laten zien in competitie verband bij de FDB? neem dan contact op met ons via teambullpower@yahoo.com voor meer info.

4 april 2020

Bull Power heeft een ware slag moeten verwerken… de helft van het team heeft besloten niet verder te darten bij Bull Power. Robert stopt na dit seizoen en nieuwkomers Marco en Frits besloten dat het niveau niet is dat wat hun voor ogen hadden. Zij starten volgend seizoen met een nieuw team. Bull Power wenst hun succes en wellicht we ll meet again…..

Achter de schermen word al weer gekeken naar het volgende seizoen en diverse nieuwe darters zijn inmiddels benaderd om volgend seizoen te komen darten bij Bull Power. Wellicht komt Bull Power de leegloop klap steviger terug…. We will be back…..stay safe…

26 maart 2020

Ook Bull Power getroffen door corona virus… Afgelopen week heeft de NDB besloten alle competities nietig te verklaren voor seizoen 2019 – 2020. Hierdoor is ook voor Bull Power de competitie afgelopen. Enig ligt puntje is dat Bull Power voor het eerst sinds zijn bestaan voor de tweede achtereen volgende keer tweede divisie gooit. Hopelijk gaat volgend seizoen beter dan deze, daar Bull Power nu de degradatie poule eindigde. Voor wanneer er weer iets staat te geburen binnen Bull Power stay tune on this site…..

12 maart 2020

Ook het darten krijgt te maken met het corona virus. Daarom heeft de NDB alle wedstrijden tot in ieder geval 31 maart uitgesteld. Voor Bull Power welke lid is van lid organisatie van de NDB de FDB geld dit dus ook en dus even veertien dagen geen darts op de dinsdag avond. Uiteraard houden wij de updates over het virus en hervatten van de competitie nauwlettend in de gaten. Zodra Bull Power de competitie weer hervat kunt u dat lezen op onze website. So stay tuned…..

12 maart 2020

Bull Power weer winst na vele verlies partijen…. Bull power reisde dinsdag af naar Schalsum waar de eerste winst sinds tijden werd geboekt. De Round Robin ging niet zo best… Maar de singels waren voor Bull Power de ommekeer. De eerste drie singels gingen vliegend naar de Franekers. Frits speelde zijn eerste singel partij en verloor die helaas. Wellicht nog enkele spanning in z’n spel. Daar waar het op het oefenbord wel ging was het in de wedstrijd toch net even anders. Daar waar Arie ook een 180er gooide en 148 finish op de oefen bord. Lukte de 180er bij hem wel in de koppel wedstrijd. Meinte en Hayo speerden even door en brachten zo het punt binnen voor Bull Power. Arie en Robert was geen succes en verloren hun beide koppels. De laatste singel moest de beslissing brengen. Arie had geen moeite met zijn tegenstander en wist de winst binnen te slepen.

8 maart 2020

De inhaal wedstrijd tegen KS darters stond op het programma dit maal. De vorige ontmoeting was al een rare daar Bull Power niet in hun normale doen was destijds. Ook ditmaal was er geen eer te behalen voor Bull Power. De ervaring op gebied van rondom de wedstrijd van KS gaf ditmaal wellicht de doorslag. Meinte gooide een fraaie 126 check out op de bull als een van de weinige hoogte punten voor Bull Power deze avond. Bull Power wist door Hayo een punt te pakken in de singel. Het andere punt werd door Arie en Robert in hun koppel partij behaald. Op zich een prima avond waarin Bull Power misschien meer had verdiend maar op beslissende momenten zich de kaas van het brood heeft laten eten. Door deze nederlaag is Bull Power onderaan beland al zijn de onderlinge verschillen klein. Aankomende dinsdag staat Schalsum te wachten. Hopelijk krijgt Bull Power een boost….

1 maart 2020

Afgelopen dinsdag speelde Bull Power tegen cambuur thuis in de Tapperij. De round robin ging boven verwachting naar Bull Power, al was het een rumoerige ronde. De eerste leg voor nieuweling Frits ging nipt aan zijn neus voorbij. Beide darters stonden op nagenoeg dezelfde finish. Meinte was scorend goed in zijn single maar moest toch zijn verlies nemen. Arie speelde niet zijn niveau wat we gewend zijn maar won toch zijn partij. Hayo speelde wel goed maar verloor daarentegen zijn pot. Robert speelde eveneens een goede partij maar wist helaas geen leg te winnen. In de koppels bleek er ineens weer een hoop mogelijk toen Meinte en Hayo beide partijen met 3-2 wisten te winnen. Arie had een complete black out day, want wist geen fatsoenlijke pijl meer te gooien. Ook zowel de koppel met Robert als met Marco gingen verloren. Het laatste sprankje hoop lag in de handen van Hayo die er nog een puntje uit kon slepen. Helaas kreeg hij dik op de broek van een ontketende tegenstander die er zeer op gebrand was de punten mee te nemen naar Leeuwarden. De winst moet dan maar volgende week komen in Harlingen.

23 februari 2020

Afgelopen dinsdag stond de wedstrijd tegen KS darters op het programma. Maar door omstandigheden bij de Harlingers kon de wedstrijd niet door gaan en is deze verzet naar 3 maart. Bull Power daarentegen gooide wel even een pijltje in de Tapperij. Er werd stevig gegooid met hier en daar een geintje er bij. Vooral de dubbel 1 was in trek bij de mannen. Volgende week moet t weer serieus en top of the bill.

15 februari 2020

Na vorige week een trainings avondje te hebben gehad met ons nieuwste lid (hierover verderop meer) met een 180er van Robert en een shanghai 20 finish van Arie was het deze week weer back to buisiness. Thuis speelde Bull Power tegen de barradeel bouncers. Boven verwachting speelden de Franekers een zeer uitmuntende round robin (4-1) Meinte moest even op scherp worden gezet en kon zijn partij helaas niet winnen ondanks de goede scores. Arie gooide een zeer goede partij door een 180er en 15 darts leg en een 3-0 winst. Ondanks een 180er tegen. Hayo Wist ook zijn partij te winnen. Robert gooide een strakke partij en mocht voor het eerst dit seizoen een overwinning boeken. Bull Power leek op de goede weg een puntje te pakken. BBs revancheerden zich tegen Arie en Hayo door 1-3 te winnen. Hayo en Arie trapten even het gaspedaal in en wonnen hun tweede koppel met 3-0, om zo het punt veilig te stellen. Daarna zakte Bull Power in en wisten de mannen geen partij meer te winnen. Meinte en Marco stonden nog wel op match point voor de winst ware het niet dat ze een 100 finish om de oren kregen voor 2-3. Voor Bull Power had deze avond ondanks het nipte verlies in de laatste koppel, winst een terechte uitslag geweest. Helaas bleef het 5-5. Volgende week wachten de Harlinger schilders waarvan Bull Power de eerste ontmoeting eveneens met dezelfde cijfers verloor als tegen barradeel bouncers. Dus vol vertrouwen richting de Oosterburen.

Nieuw Lid

Bull Power mag een nieuw lid verwelkomen voor de rest van het seizoen. Zijn naam Frits de Vries. Frits maakt zijn opwachting om te spelen voor Bull Power al aanstaande dinsdag tegen KS darters. Wij wensen Frits veel succes en een sportieve periode toe bij ons team.

1 februari 2020

Bull Power speelde afgelopen dinsdag de battle of the last in poule 2AD tegen in de knoop uit Leeuwarden. De laatste ontmoeting werd het nog remise in een wedstrijd waarin destijds Bull Power leek af te stevenen in volle winst. De round robin was weer eens voor de Franekers. De eerste singel was voor big M ging helaas een deceptie. Meinte ging hard onderuit met 0-3 en zorgde voor evenwicht in de partij. Hayo had eveneens moeite om de dubbels te vinden maar wist wel te winnen. Arie maakte er 3-1 van. Robert boekte wederom een kleine winst ten opzichte van de weken ervoor maar wist niet te winnen. Koppel Marco en Meinte zorgden er voor dat er wederom evenwicht in de wedstrijd ontstond. Hayo en Arie maakten er 5-3 van met hun koppel partijen. Arie was de scorende kracht waar Hayo glorieus finishte. Het einde was even spannend als de vorige ontmoeting. Marco en Meinte wisten nog wel een leg te pakken maar konden niet overtuigen. Met nog een partij op papier leek een remise wederom een juiste uitslag deze avond. Arie speelde de laatste partij en speelde gedegen en berekend. Een late 180er bracht de zege uiteindelijk voor Bull Power. De eerst volgende wedstrijd is wederom thuis tegen Barradeel Bouncers over twee weken.

26 januari 2020

De eerste uitwedstrijd 2020 was voor Bull Power in Leeuwarden tegen de rus. Deze tegenstander werd als een van de weinigen oor Bull Power de eerste helft. Deze ontmoeting werd in een verdoem hoekje gespeeld. Bull Power kon ditmaal iet de round Robin winnen. Captain Arie stelde ditmaal Robert als eerste op. Deze had op zich kansen om een leg te pakken maar werd drie maal op de eindstreep geklopt. Ook Meinte werd met dezelfde cijfers geklopt. Arie zorgde bijna voor een kleine opleving bij Bull Power maar trok ook net aan het kortste eind. Hayo brak de wedstrijd weer open en denderde met een white wash over zijn tegenstander heen. Ook zorgde hij met zijn koppel maat Meinte voor een wederopstanding van Bull Power. door beide partijen te winnen. Dat Hayo in vorm was liet hij zien door zijn derde 180er te gooien dit seizoen. Helaas was dat enkel de opleving van Bull Power want de opvolgende koppels werden wederom verloren. Kon Hayo dan nog een beetje verlichting brengen? hij werd helaas afgedroogd met 3-0. Voor Bull Power lijkt het er op dat elke week de winst dichterbij komt maar ook de tegenstanders steeds iets bekwamer op de finishes.

19 januari 2020

Al is het een beetje laat, voor iedereen nog een sportief seizoen gewenst. De eerste wedstrijd van 2020 is al weer geweest en was niet zo’n beste voor Bull Power. De round robin was al gelijk duidelijk dat Bull Power wat moeite had met de start van de tweede helft. Marco beet het spits af voor Bull Power. Hij kon scorend goed mee komen maar kwam op het einde telkens net te kort. Arie had eveneens een lastige start maar wist wel op het einde de dubbel op tijd te vinden. Hayo maakte zijn status weer waar dooreen white wash op het sore bord te noteren zodat de stand weer gelijk getrokken was. Robert stond goed te gooien maar verzuimde zijn dubbels te raken wanneer dat moest. De eerste leg viel die nog wel, maar kon de volgende drie legs de dubbel niet vinden. De eerste koppel werd voor Hayo en Robert een struikelblok waar de tegenstanders scorend iets beter waren. De tweede koppel was voor Arie en Marco doelwit om te winnen. Marco die de dubbels begon te raken raakte het rode vakje op belangrijke momenten. Arie maakte het af. Deze white wash werd mede mogelijk gemaakt door een 180er van Arie. Helaas kon het duo hun tweede koppel niet zo gemakkelijk winnen en moesten met 1-3 het onderspit delven. Ook de laatste koppel partij ging met dezelfde cijfers naar Semper Fi. Om het leed nog een beetje te verzachten kon Arie er nog 4-6 van maken. Dit leek te lukken met een goede 64 en 60 twee darts finish. maar de laatste leg ging toch nog net naar Semper Fi, door onder andere een 180er. Ondanks het eerste verlies in 2020 was er progressie zichtbaar bij Bull Power. Hopelijk zet deze progressie door bij deze spelers en word de eerste winst volgende week bij de Rus.

21 december 2019

Bull Power wenst alle darts liefhebbers, beoefenaars en sponsoren een goede feestdagen en een voorspoedig en sportief 2020.

21 december 2019

Bull Power wist helaas in Leeuwarden niet te winnen hoewel Bull Power al snel op grote voorsprong kwam. De round robin werd overtuigend gewonnen en ook de eerste drie singels gingen naar de ploeg uit Franeker. Bij de laatste singel ging het mis voor Bull Power. Meinte en Hayo wisten met winst in hun eerste koppel het punt veilig te stellen. Het werd nog spannend tot het einde omdat de laatste drie koppel partijen naar de Leeuwarders ging. Hoewel de laatste koppel nog bijna naar Marco en Robert ging. Hayo mocht het duel beslechten maar slaagde er et niet in de volle winst te pakken. Bull Power eindigde de eerste helft in de degradatie poule en zal de volgende helft alle zeilen bij moeten zetten om te handhaven.

16 december 2019

Afgelopen Dinsdag speelde Bull Power z’n laatste thuis wedstrijd van dit jaar. op het programma stond een oude bekende Semper Fi. Op zich voor Bull Power een mogelijkheid om weer eens een punt te pakken of meer. Niks was minder waar helaas. Arie wist als enige leg te winnen in de round robin. In de singels was het wederom Arie die zijn partij als enige wist te winnen. De koppels verliepen desastreus. Bull Power wist geen enkele partij te winnen, all maakten Robert en Meinte het nog wel spannend. De koppels Arie en Marco waren van minder niveau al gooide Arie nog wel 121 uit op de Bull. Met een stand van 2-7 was de wedstrijd al gespeeld en besloot de captain de avond met een white wash om er alsnog 3-7 van te maken.

De nieuws pagina heeft een nieuw uiterlijk gekregen en tevens een nieuwe naam. Onder de menu knop Bull nieuws zullen de high lights van het nieuws van de afgelopen week verschijnen op de website.

Reacties gesloten.