Nieuws

8 december 2019

Dinsdag was de derby tegen KS darters. Vol vertrouwen op succes gingen de mannen naar Harlingen. Alleen Arie wist in de round Robin zijn leg te winnen. Ook de enige gewonnen singel wist hij op z’n naam te schrijven. Hayo wist nog wel een 180 er te gooien maar kon niet zijn winst pakken. Ook de koppels waren een drama. Even werd er gedacht aan een onjuiste afstand nar het bord daar veel pijlen niet kwamen waar ze normaliter vallen. Het mag echter geen excuus zijn. Wellicht het roken in de locatie de oorzaak? Robert mocht de laatste singel ditmaal gooien om de schade nog enigzins te beperken en dat lukte met onder andere een fraaie 96 check. Daar er voor Bull Power niets meer te halen valt de laatste wedstrijden kan er vanaf nu zonder druk gegooid worden volgende week.

1 december 2019

Afgelopen dinsdag stond er voor Bull Power wederom een Leeuwarder team op het program. Bij winst de laatste kans om nog bij de bovenste acht te eindigen in theorie. Helaas werd het in de round robin al duidelijk hoe de kaarten geschud werden deze avond. Alleen Meinte wist zijn Singel te winnen. En een koppel met Hayo ging naar Bull Power. Bull Power was niet opgewassen tegen de heren en dame uit Leeuwarden. Marco mocht er in de laatste singel nog 7-3 van proberen te maken maar helaas mocht dit niet lukken. Volgende week de derby tegen KS darters uit Harlingen. Altijd bewogen en speciale wedstrijden waarbij ook de eer van de regio een groot aandeel heeft tussen de twee rivaliserende steden.

24 november 2019

Vooraf de zwaarste tegenstander op papier dit seizoen afgelopen dinsdag. Dit bleek al vanaf de round robin waarin Bull power over het algemeen goed bij kan blijven was het nu niet het geval. 4-2 gingen de Franekers onderuit. Desondanks wist Bull Power aardig partij te geven in de singels waar alleen Hayo zijn partij wist te winnen . de overige partijen gingen allen verloren. Door veel strakke dubbels van de tegenstanders kon Bull Power geen stand houden en gingen er genadeloos af de eerste twee koppels. Arie wist nog wel een 140 check te gooien in de tweede koppel maar het mocht niet baten. ook de laatste singel ging verloren. ook al was het wederom een close finish. met 9-1 werd Bull Power genadeloos weer naar Franeker gestuurd. Hopelijk gaat het dinsdag a.s. beter op de dubbels tegen wap specials.

17 november 2019

Vol goede moed begon Bull Power aan de wedstrijd tegen Cambuur. De round robin verliep niet helemaal zoals Bull Power voor ogen had en liep op deze manier hun eerste averij op. ondanks een 13 darter van Arie mocht het niet baten. Bull Power liep ook in de eerste 2 singels averij op Hayo brak de opmars van Cambuur door zijn singel overtuigend te winnen. Robert begon goed maar wist zijn goede spel niet vol te houden. De koppels waren voor Bull Power de ommekeer zo leek het de eerste twee koppels werden vol overtuiging gewonnen. Reserve speler Marco zette Arie op scherp door er op miraculeuze manier 123 (t19 t18 dubbel7) eraf te gooien om 32 over te laten en deze maakte het vervolgens af. Het koppel erna werden ze genadeloos afgeslacht . Hayo en Meinte maakten het weer spannend door hun koppel weer te winnen. Deze zeer sportieve partij moest worden beslist door de Captain. Deze wist goed partij te geven maar werd helaas nipt overlopen met 3-2.  Complimenten aan ons team welke hun weer van hun beste kant hebben laten zien. Eveneens aan Cambuur een compliment door zeer sportiviteit. Deze avond vielen er drie 180ers en een 104 finish. Twee daarvan voor Arie en de andere aan Cambuur kant.

9 november 2019

Bull power maakte afgelopen dinsdag de reis naar Birdaard. Ditmaal stond de nr 2 op het programma. Op papier een lastige tegenstander. De round robin startte Bull Power voort varend en won m nipt.  Bull Power bleek de weg kwijt ondanks de winst van Hayo.  Bull Power herpakte zich in de eerste koppel door overtuigend te winnen met 3-1. Helaas bleek te vroeg gejuicht want de tweede koppel ging met dezelfde cijfers naar de tegenpartij. De derde koppel verloor Bull Power kansloos zo oogde het met 3-0. Bull Power oogde weer scherp tijdens de vierde koppel om nog een punt in de wacht te slepen. Helaas wist Hayo deze kans niet te verzilveren en bleven de punten in Birdaard.

Na vorige week een top avond voor Robert 180 er Arie 113 finish en Hayo 108 finish in de boeren schuur toch nog aan de kont te hebben gekregen was het nu zaak Schalsum te zien verslaan. Vooraf gaand aan het seizoen speelden de twee al tegen elkaar in een oefen pot waarbij Bull Power destijds aan het kortste eind trok. Echter wist Bull Power nu gelijk met grote halen gauw thuis een gat te slaan. Arie gooide in zijn round robin al een 180er. welke Bull Power overtuigend wist te winnen. De singels ging het al niet veel minder. Meinte 058 wist zijn partij met 3-1 te winnen. Arie deed hetzelfde en ook Hayo wist nipt te winnen. Robert leek zijn goede vorm van vorige week te hebben gehouden maar kon helaas dit na zijn eerste gewonnen leg dit niet vast houden.  Bull Power liet in de eerste twee koppels de touwtjes iets vieren en verloor beide koppels dan ook. Arie en Marco sleepten alvast het punt binnen en de winst werd bezegeld door koppel Hay en Meinte. De Laatste wist twee maal 66 uit te gooien op diverse manieren. 1 x met tops en 1 x met dubbel 18. waarvan de laatste met dubbel dubbel was. De laatste singel was voor Arie die het bullen had gewonnen. Gebrand op een forse overwinning ging hij van start en wist met 3-0 overtuigend de eind uitslag op 7-3 te brengen. Volgende week wacht de nummer 2 van de ranglijst…. So bring m on….

19 oktober 2019

Dinsdag was de wedstrijd tussen Bull Power en  S Lands welvaren uit Wergea. Een oude bekende eveneens van Bull Power uit eerdere seizoenen. De round robin was ditmaal wederom spannend en ging net aan de neus van Bull Power. Hayo en Arie wisten hun singel daarop met respectievelijk 3-2 en 3-0 te winnen. Robert en Marco hadden minder succes helaas zodat er al gauw een klein verschil was gemaakt. Desondanks wist Hayo een 180er en een 114 finish te gooien. Ook de koppels werden geen succes voor Bull Power. Robert en Hayo wisten beide koppels niet te winnen. Arie en Marco konden er wel eentje winnen met zelfs 3-0. Wellicht dat een 180er van Arie de ommekeer bracht in hun koppel partij. Mathijs Mud van de Wergeasters had een top avond en wist twee maal en ton plus finish te gooien en ook de laaste singel van de avond. Volgende week wacht een nieuwe onbekende tegenstander voor Bull Power. Hopelijk worden er dan weer punten gesprokkeld.

13 oktober 2019

Voor Bull Power stond een oude bekende op het programma. All Inn was het uit Leeuwarden die Bull Power zou moeten verslaan. In de round Robin was het Bull Power die al goed uit de startblokken kwam. Helaas was de voorsprong van korte duur. Alleen Arie wist zijn singel te winnen. Na de koppels bleek dat beide partijen in evenwicht waren. Waar Meinte en Hayo nog hun eerste koppel wisten te winnen verloren ze net als Arie en Robert hun koppel van het sterkste koppel van All Inn. Opmerkelijk was het voorval in de derde koppel partij waar zowel Bull Power als All inn op een finish stonden en er voor All inn een rest waarde over bleef van 50. Met Bull Power op dus ook een finish was het ineens een All inn speler die de schrijver zijn restwaarde te veranderen in 60. Z’n team maat zou een andere score hebben gegooid. De pijlen uit het bord en score genoteerd staat de score vast en kan er niet tegen in beroep gegaan worden. Schijnbaar is 60 makkelijker uit te gooien dan 50 voor de heren. Arie was degene die deze avond in goede doen was en gooide eerder al een 180er en wist in de slot partij zijn tegenstander van het bord te gooien met onder andere een 113 finish en een white wash om er 5-5 van te maken. Bull Power had mischien meer verdiend deze wedstrijd.

6 oktober 2019

Afgelopen dinsdag stond de wedstrijd tegen trefpunt uit Hardegarijp op het programma. gezien de eerste wedstrijden van dit seizoen zouden beide partijen gewaagd aan elkaar moeten zijn.  De round robin ging niet zoals Bull Power had gehoopt en Arie wist als enige zijn leg te winnen. De Singels begon Bull Power sterker.  Hayo en Arie wisten hun partij met een white wash te winnen. Robert en Marco kregen beiden de white wash tegen. Het werd een wedstrijd van de white washes waarbij Bull Power aan het kortste eind trok. enige hoogte punt van de avond was wellicht de 130 finish op de bull van de tegenstander. Volgende week wacht een oude bekende All inn. Destijds werden er vele 180ers gegooid in Lwden door Bull Power. So let the power be back……

25 september 2019

Al weer de derde wedstrijd van het seizoen en nu ging de reis naar Leeuwarden. Locatie de Rus waar Bull Power vorig seizoen de winst pakte maar werd bedonderd en alsnog puntloos werd beloond. Ditmaal met een andere samenstelling en gebrand op punten begon Bull Power voortvarend door dat Marco de voorsprong weer pakte en Meinte moeiteloos het karwei afmaakte. De singels waren voor Bull Power prooi en zo wisten Meinte / Hayo en Arie alle drie hun singel te winnen. Arie gooide een fraaie twee darts 100 finish tr 20 tops, daar waar Marco juist moeite hd om zijn dubbels er in te krijgen. Met de koppels kon Bull Power zich al na de eerste verzekeren van een punt daar waar dat vorige week pas in de laatste partij gebeurde. Ook in de tweede koppel kwam Bull Power wederom 2-0 achter. De heren van de Rus werden overmoedig en Arie en Hayo maakten hier opnieuw gretig gebruik van om weer langszij te komen. Helaas haalden de heren van de Rus de trucen doos te voorschijn en maakte er zo alsnog 3-2 van.  Helaas was het Marco en Meinte niet gegund de winst al binnen te slepen. Hayo werd in zijn solo match winnaar mede door een 177 score en werd de tegenstander verslagen. De eerste drie punten zijn binnen voor Bull Power en laten zo de concurrentie zien dat zij thuis horen in deze divisie.

18 september 2019

De stads derby stond op het programma van poule 2A FDB. Bull Power startte de round Robin voort varend waar ze vorige week geen schijn van kans hadden was nu de winst voor de mannen van Bull Power. De singels begon Marco ditmaal maar hij trof het gelijk en kreeg al gelijk een 180er om de oren. De stand werd zo weer gelijk getrokken en zo mocht Arie proberen de voorsprong weer terug te krijgen. Hij wist zijn partij stoïcijns door te gooien en pakte een 3-0 winst. Robert leek dat voorbeeld te volgen maar moest zijn meerdere erkennen in ” de Keizer”. Hayo had zijn pijlen op scherp staan en ook hij wist een white wash te produceren.  Bull Power stond voor het eerst deze competitie op voorsprong na de singels en Round Robin. De Bogt wist nu ook zijn tweede White wash te produceren zodat de stand weer volledig in evenwicht was. In de tweede koppel partij lieten Arie en Hayo de dubbels liggen en werd het na een spannende pot 2-3. Deze mannen lieten dit niet nog een keer gebeuren en dus zetten de heren de partij weer open voor winst. Helaas konden Robert en Marco niet door drukken na de 1-0 en zo was het punt voor binnen voor de Bogt. Last but not least was er nog de alles beslissende solo. Beide captains traden aan in het titanen gevecht. Alle legs vielen met de darts mee. Met de Bogt nog net niet op een finish wist Arie met een fraaie 108 (s1 t19 Bull) de partij in evenwicht af te sluiten. Wellicht had er meer in gezeten voor Bull Power maar een terechte uitslag.  Volgende week speelt Bull Power in Lwden in de Rus. Ditmaal niet het team uit de vorige competitie, maar gedegen spelers. Zaak voor Bull Power om scherp van start te gaan en puntje voor puntje binnen te sprokkelen.

11 september 2019

Gisteren begon Bull Power aan seizoen 2019 -2020. Als eerste de round robin. Even wennen voor Bull Power want dit hadden de Franekers nog niet gespeeld. Hayo beet het spits af en wist nipt zijn dubbel niet te raken. Ook Arie wist niet tijdig zijn dubbel te vinden. Dito gold voor Zowel Robert en Meinte. De singels begon Bull Power goed met Hayo die 3-1 wist te winnen. Arie was minder succes vol. Hij verloor zijn pot met 3-1. Ook robert wist zijn pot niet te winnen en dus werd het voor Meinte er op of er onder. Helaas kon hij maar 1 leg pakken en zo zag Bull Power de bui al een beetje hangen. Robert en Hayo werden verslagen in hun eerste koppel. Winst was dus nu niet meer mogelijk voor Bull Power. Er kwam een beetje hoop voor Bull Power na de tweede koppel waarbij Robert en Hayo nu wel hun dubbels vonden. Arie en Marco wisten in hun eerste koppel nog wel 1 leg te pakken maar konden geen vuist maken tegen de mannen uit Tzummarum. De Franekers balden nog een keer de vuisten en wisten al snel op een 2-0 voorsprong te komen in hun laatste koppel partij. Even leek het toch de BBs die de winst nog zouden pakken met een 180er van A. v/d Zee. Maar ook Arie wist diezelfde score te noteren en bracht zo de tweede koppel winst  vavan het seizoen in de boeken. Robert speelde de solo en wist er geen 4-6 van te maken. Bull Power verloor dus hun eerste wedstrijd maar kan toch terug kijken op een mooie avond waarbij iedereen tevreden terug kan kijken. Desondanks moet het volgende week een beetje beter.

15 augustus 2019

Het nieuwe seizoen staat in de startblokken en zal de tweede dinsdag van september weer starten. Ditmaal in een nieuwe opzet. Bij Bull Power is sinds vorig seizoen ook veel veranderd. Er vertrokken 4 spelers en er kwamen er twee nieuwe voor terug. Er kwam een nieuwe sponsor en dus ook nieuwe tenues voor Bull Power. De shirts zijn inmiddels klaar en Bull power wacht zijn traditionele oefen pot af. Tegen wie en waar is op dit moment nog niet bekend. Wel al is bekend dat Bull Power in Poule 2A zal spelen. Check de agenda voor datums en waar en wanneer Bull Power speelt in de agenda.

19 juni 2019

Het seizoen is al enige tijd afgelopen maar achter de schermen word er bij Bull Power hard gewerkt aan het volgende seizoen. Zo heeft Bull Power een nieuwe shirt sponsor weten te strikken voor komend seizoen. MF Koi uit Tzummarum ziet een samenwerking met Bull Power wel zitten en dus komt er een logootje bij op het wedstrijd shirt. Daar de oude shirts (gedrukt door Fudicia Creative) qua maten niet meer mee kunnen moesten er nieuwe shirts komen. Dus volgend seizoen speelt Bull Power eer in het zwart zoals we ook ooit begonnen in het zwart.

Gisteren heeft het team kennis gemaakt met de nieuwe sponsor op de sponsor avond. De avond werd ingevuld met een onderling toernooitje. Oud gediende Durk had zijn pijlen weer even af gestopt om nog eenmaal met Bull Power te darten. Er werden twee poules gemaakt. Poule A speelden Arie, Hayo en Marco. Poule B speelden Robert, Meinte en Durk. Er werd, al is t zomerstop, nog aardig niveau gegooid. De openings pot ging tussen Arie en Hayo. Tegen de darts in pakte Hayo met een 64 finish de voorsprong  maar Arie wist zich terug te knokken en wist 3 legs op rij te winnen. in Poule B was Durk te sterk voor Robert met 3-1. Arie gooide zijn tweede wedstrijd tegen nieuwkomer Marco die de eerste leg gewoon pakte van Arie en hem vol vertrouwen naar de tweede leg bracht. Een tweede leg was mogelijk door vele missers op de dubbel voor Arie. Uiteindelijk pakte Arie  met dubbel 1 toch de leg. Hij stoomde door naar 3-1 winst om zo de finale plaats te halen. De tweede wedstrijd in Poule B was een spannende pot. Meinte nam het op tegen Durk die een puike pot gooide. Meinte en Durk gaven elkaar geen tot enige ruimte zodat een beslissende vijfde leg de doorslag moest geven.  In Poule A was de laatste wedstrijd tussen Marco en Hayo welke nu wel de winst pakte. De laatste wedstrijd in poule B was tussen Robert en Meinte. De twee mannen deden niks voor elkaar onder en wisten zelfs in de tweede leg beiden een 140 score te noteren. Desondanks was het Meinte die met 3-1 de winst pakte en daarmee ook een finale plaats. De titanen strijd van Bull Power in de finale ging tussen Arie en Meinte. Waar Meinte dacht nog enige hoop dacht te hebben op de eind zege was het een richting verkeer door Arie. Met een 15 darter in de tweede leg en een nipt gemiste dubbel tops voor 121 was hij net een maatje te groot voor Meinte die overigens liet zien dat hij mee kan op het niveau. Door de overwinning 3-0 ging de einde overwinning naar Arie.

voor alle ins en outs check de pagina elders op de site

30 mei 2019

Welkom op de vernieuwde website van dartteam Bull Power.

Er is een hoop veranderd binnen dartteam Bull Power. Zo is er een grote leeg loop geweest binnen het team. Reserve Captain Anton Baarda gaat er een jaartje tussen uit. Johan Draaisma stopt bij Bull Power. Willem Krikke is verhuisd naar Drachten en zal daar een nieuw dart team oprichten. Ook Durk Weidenaar is gestopt. Het team is gehalveerd en dus was het zaak om voor het volgende seizoen weer nieuwe spelers aan te trekken. Gelukkig is dat gelukt met Hayo Struiksma (voormalig ut it Polske) en Marco van Haaften.  Dat het een roerig seizoen is geweest is bij de mensen die Bull Power volgen wel bekend. Ook bereikte ons het trieste nieuws dat onze supporter Marco Weijers plotseling is overleden.  Door dit roerig jaar is het nu weer tijd om te bouwen. Dat is begonnen met de vernieuwde website. De vertrouwde zaken zullen weer wekelijks worden ge update. De agenda zal ook weer als vanouds op de website te bewonderen zijn. De persoonlijke spelers pagina’s zijn verdwenen. Onder de menu knop archief vind je de historie van Bull Power vanaf seizoen 2016 – 2017. We zijn nog wel even bezig om de site helemaal weer up to date te krijgen maar dat zal voor komend seizoen weer klaar zijn.

1 mei 2019

De laatste wedstrijd is inmiddels gespeeld voor Bull Power en werd gespeeld in Dronrijp. Helaas werd deze wedstrijd verloren maar Bull Power had zich al verzekerd van promotie. Bull Power wist zich al 4 wedstrijden voor het einde te verzekeren van de vierde promotie in haar bestaan.  Voor enkele spelers van Bull Power was dit het laatste seizoen darts. Voor Anton eindigd zijn carrière na ruim 25 jaar darts aldus de voormalig captain, welke het stokje door gaf eind vorig seizoen aan Arie. Johan stopt ook bij Bull Power  desondanks kende hij een uitstekend seizoen met 2 180ers en eveneens 2 x een 100 finish. De derde die stopt bij Bull Power is Willem die is verhuisd naar Drachten en dit seizoen nog wel enkele wedstrijden speelde. Hoogte punt van hem was de wedstrijd tegen D.U.H. waar hij maar liefst 5 100 + finishes gooide.   De vierde man die stopt is Durk die helaas qua tijd geen kans meer ziet om  de pijlen op dinsdagavond te gooien. Ook nieuwkomer Meinte zal zijn pijlen hoogstwaarschijnlijk niet meer gooien onder de vlag van Bull Power. Dan blijven er nog maar twee over voor het team welke promoveert naar de tweede divisie maar helaas nog geen genoeg spelers heeft om het team voort te zetten.  Robert kende dit seizoen een matig seizoen maar wist op karakter zijn weg terug te vinden. hopelijk komt er een gevolg aan zijn opmars. Last but not least  de laatste man die wel door gaat Arie. Hij kende een top seizoen met 18 180ers en 8 100+ finishes.   Jammer dat de oude garde moet of gaat stoppen. Hopelijk blijft Bull Power  voortbestaan en gaat het floreren in de tweede divisie volgend seizoen.  Om het gevolg een beetje gestalte te geven is er alvast wel een nieuw gezicht bereid om onder de Bull Power vlag zijn  pijlen te gooien.Er is dus nog minimaal 1 speler nodig om het team compleet te krijgen.

Let the Power continue to the Bull….

1 april 2019

Morgen de derby tegen Tuinzicht in de Tapperij. Aanvang 20:00 uur. Lukt het Bull Power om de verlies wedstrijd vorige week tegen Boppeslag. Bull Power stond in die partij 4-1 voor en gaf daarna de winst uit handen alsof de energie wegvloeide uit de heren.

13 maart 2019

Na de domper van vorige week stond wederom een beladen wedstrijd op het programma. De mannen uit Itens kwamen op visite. Nu wel met reglementaire spelers. Meinte trapte af en wist vrij eenvoudig te winnen. The Master…ging eveneens als een speer van start en streefde af op hetzelfde resultaat als Meinte… Helaas verloor hij drie legs op rij. Voor Arie was het deze week zaak om weer de singel te winnen en dat ging nipt goed. zelf stond hij op 32 te wachten om zo een 124 om de oren te krijgen. gelukkig kwam het herstel tijdig terug en wist hij te winnen. Van lang weg geweest was het de beurt aan Durk “paparazi” scorend ging het weer als vanouds en ook hij wist zijn partij eenvoudig te winnen.  De koppel partij die daarop volgde met de white washers aan de oche gingen de gents roemloos ten onder helaas. ze kregen zelf geen leg op het bord. Herstel werd ingezet en de tweede partij werd wel gewonnen door o.a. een ton finish van Durk. Robert en Arie zorgden voor het punt zodat Bull Power de ongeslagen thuis status behield. De koppel Arie / Anton was minder succesvol. De partij ging naar  de tegenstanders. Good old Durk bezegelde de teamgame om zo de drie punten in Franeker te houden. De Captains game werd ditmaal door de res. captain gegooid. Helaas kon Anton de eindscore niet verder op tillen naar 7-3. 6-4 is ook een mooi resultaat en bied weer perspectief richting volgend seizoen.

Zoals eigenlijk al het gehele seizoen wederom collectief gewonnen. Een trotse Captain hoopt dan ook dat het einde van Bull Power nog niet in zicht is.

11 maart 2019

11 maart 2019

Morgen staat de tweede ontmoeting tegen Fjour Flaaiers op het programma. Na de uitermate teleurstellende wedstrijd tegen Wergea vorige week waarin Arie uiteindelijk alsnog de eer redde door de laatste koppel, Teamgame en de capt game uit te gooien. En een 108 finish moet Bull power weer vol aan de bak. De vorige ontmoeting was er eentje waar nog lang over gepraat zal worden… Wellicht destijds de ommekeer in de competitie. Voor Bull power dus zaak om de orde wederom op zaken te stellen en de ongeslagen thuis status proberen te handhaven. Of het gaat lukken Check morgen avond de tapperij op t Noord aanvang 20:00 uur.

27 februari 2019

Op het programma stond  de return tegen DC Greate Pier. De uit wedstrijd werd destijds nipt verloren dus zaak voor Bull Power om een en ander recht te zetten. Meinte ving de partij aan en white washte zijn tegen stander. Willem deed hetzelfde en deed er een schepje bovenop met 2x 180er. Arie Wist ook te winnen eveneens met een 180er. Johan speelde de laatste singel en kon zijn niveau van vorige week niet evenaren helaas en moest 3 legs aan z’n tegenstander laten tegen een van hem zelf.  Willem an Meinte wisten wederom te winnen al was het met de hakken over de sloot.  De tweede koppelpartij van Willem was met Robert niet geheel onverdienstelijk van de man uit drachten die z’n derde 180er gooide van de avond. Het punt werd nipt binnen gehaald door Robert. Arie en Johan konden de winst pakken met hun koppel. De laatste leg verzuimden de mannen van Bull Power te checken zodat de winst nog even moest wachten. De tweede koppel Speelde Arie met Anton. Helaas ging het niveau omlaag en werden de heren ge white washed. Gelukkig deed Robert dat wat al weken niet lukte en gooide Bull Power naar de winst.180 Kanon Willem mocht de captains game spelen. De energie was klaarblijkelijk op want de partij ging met 3-1 naar de ploeg uit Kimswerd.  Al met al een succesvolle avond voor Bull Power met wederom collectieve winst. Next week weer een top wedstrijd in poule 3f in Wergea.

20 februari 2019

Na een wederom roerige ontmoeting met het team van de Rus welke geclaimd werd door  Bull Power werd het alle neuzen weer de juiste kant op en afreizen naar Harlingen voor de derby tegen ouwe Seunen. De vorige ontmoeting werd het 9-1 voor Bull Power dus winst deze maal was dan ook zeer waarschijnlijk. Meinte begon goed en gooide zijn eerste 180er voor de FDB. Robert gooide ook goed maar verzuimde de dubbels er in te gooien zodat na twee partijen de stand weer gelijk was.  Arie wist ook zijn partij te winnen en sloot af met z’n trade mark dubbel madhouse. Johan had het zwaar in zijn partij en kwam 2-0 achter maar knokte zich meedogenloos terug naar winst.  Samen met Meinte sleepten ze het punt binnen. Arie en Robert zorgden dat ook de winst werd binnen gesleept door onder andere nu wel een dubbel van Robert. De laatste koppel speelde Arie met Anton. Beiden gefocust wisten ze voor de vierde maal een white wash op het scorebord te toveren. De winst was binnen en even verslapte Bull Power waardoor de teamgame naar de thuis ploeg ging. Meinte mocht zich bewijzen in de captains game en wist na een achterstand van 1-0 terug te knokken naar 3-1 winst. De eindscore was dan ook door een groot collectief spel 8-2 voor Bull Power.  Volgende week wacht DC Greate Pier thuis. Het enige team die dit seizoen ist te winnen van Bull Power. Revanche dus voor Bull Power….

30 januari 2019

Gisteren de topper in de poule tussen de nummers 1 en 2. Voor Bull Power stond er veel op het spel deze wedstrijd. Meinte begon in zijn pot goed maar kreeg gelijk een 180er om de oren en een 16 darter voor de wedstrijd. Ook Durk overkwam een verliespartij ondanks goed spel. Ook Arie gooide niet het niveau wat we de laatste weken zagen. Hij gooide wel zijn 16e 180er in de partij maar ook hij moest zijn meerdere erkennen. Tijd voor Willem om te schitteren. En dat deed hij.Er stond in ieder geval een winst partij op het bord. Bull Power moest even bij komen van deze overweldigende tegenslag.

Arie en Meinte speelden de eerste koppel. Ook nu werd het weer spannend maar gelukkig wist Bull Power zich te herpakken. De tweede koppel speelde Arie met Johan en nu was de beer los. Al weer wist Bull Power een punt bij te schrijven. D.U.H. was nu impressed en moest in de derde koppel zien dat Willem super vorm verkeerde een 101 bezorgde Bull Power voor het eerst deze wedstrijd de voorsprong. De vierde koppel partij was het wederom Willem die een 100+ finish noteerde. 136 was nu prooi voor de man uit Drachten. helaas werd de laatste leg gewonnen door D.U.H. zodat het evenwicht weer terug was in de wedstrijd. De team game was er op of eronder voor Bull Power. Met de tegenstanders op en 1 darts finish was het de man in Vorm Willem die 113 checkte voor het punt. Nu was het aan Willem om ook de volle winst te pakken. En op wat voor wijze…. een 104 en een 107 check out met een 180er wist hij Bull Power een grote stap dichter bij het kampioenschap te duwen.  Opgetogen en vol bewondering pakte Bull Power de volle winst in Easterein. Volgende week de re-match tegen Rus4. Eveneens een beladen duel gezien de vorige ontmoeting een stempel heeft gedrukt op het seizoen.

23 januari 2019

De tweede stads derby van dit jaar werd gespeeld in de Tapperij tegen de Notaris. De eerste ontmoeting was erg succesvol voor Bull Power. destijds werd er maar een puntje weg gegeven. Nu mocht Meinte het spits afbijten en had hert erg moeilijk tegen zijn vrouwelijke opponente. Uiteindelijk wist Meinte z’n 100 % vast te houden met de hakken over de sloot. Johan gooide zijn partij goed maar ook hij had moeite de concentratie vast te houden. Na even de kop leeg te maken gooide hij uiteindelijk toch de winnende dubbel. Arie gooide in zijn pot z’n 15e 180er van dit seizoen en won vrij eenvoudig en zette 3-0 op het scorebord. Robert was helaas ook deze week niet in staat de dubbels te raken waar nodig. Meinte en Johan deden hun plicht en zorgden voor de 4-1. Arie en Robert hadden het zwaar. Arie kon geen vat krijgen op de scores evenals Robert. de spanning keerde terug nadat ze beide koppels verloren. Meinte met ditmaal Anton zorgden voor het punt. In de team game was het El Capitano die de winst binnen haalde via dubbel 8. Het slot was de Captains game waarin Arie stakke legs gooide en na 12 darts elke keer weer op een finish stond. De wedstrijd was beslist op 7-3. Volgende week wacht D.U.H. wat mogelijk de doorslag geeft voor de rest van het seizoen.

19 januari 2019

De eerste competitie wedstrijd van het jaar was tegen de Tapperij. De vorige twee ontmoetingen in 2018 werden beiden gewonnen door Bull Power. Meinte mocht beginnen tegen Cor. Na een zenuwachtige wedstrijd van Meinte was het hem toch gelukt om de zege binnen te halen.  Anton speelde de tweede wedstrijd en wist halverwege zich te herpakken met een een dart 30 finish.  Hij won ook zijn eerste partij van 2019. Arie mocht als derde aan treden en ook hij wist eenvoudig zijn partij te winnen door o.a. een twee darts 60 finish.  Robert worstelt nog altijd met zijn vorm en wist dan ook de spanning terug te brengen in de wedstrijd. Robert mocht gelijk weer aan de bak in de koppels en nu herpakte hij zich met koppel maat Meinte door 3-0 te winnen. De tweede koppel was voor de heren Meinte en Johan een close call maar toch wisten ze ondanks een 180er tegen het punt binnen te slepen .  Arie en Anton speelden hun eerste koppel partij van 2019 met goed gevolg door o.a. een 180 er van Arie. De tweede koppel partij moesten Arie en Anton laten schieten. Beiden lieten de scherpte even vieren op de dubbels met als gevolg 3-2 verlies. De drie punten waren dan wel binnen maar de trein moest door denderen en dat was moeilijker gedaan dan gezegd. Uiteindelijk trok Bull Power aan het langste eind en won door een fraaie twee darts 91 finish.  Het beste was voor het laatst bewaard een 120 finish van Arie en twee 180ers, waarmee hij de seizoens teller op 14 zette.  De eindstand was wederom 8-2 voor Bull Power. Op naar volgende week dan volgt de tweede stads derby van 2019 tegen de notaris.

19 december 2018

Wederom Rypsterbulls op het program deze week alleen nu  RB 1 een oude bekende uit voorgaande jaren. Bull Power begon sterk aan de opening met Meinte. Daarna was het Robert die een slechte dag had helaas en niet de dubbels kon vinden. Daarna was het de beurt aan Arie. Hij won na een achterstand van 0-2 toch nog met 3-2.  Johan had het ook zwaar en kon ook zijn partij niet winnen.  Er werd even gewisseld wat gelijk een omslag betekende. Bull Power zou geen wedstrijd meer uit handen geven. Eerst gooiden Meinte en Durk een sterke koppel. Zij stonden slechts een leg af. Daarna gooiden Anton en Arie een goede partijzonder een leg te hoeven weg te geven. de derde koppel was van ander kaliber. Door onder andere een 158 finish van Arie bleef Bull Power in de race om de partij te winnen. De laatste leg van de partij werd gewonnen dor Anton en Arie en zodoende  was het punt binnen. Meinte en Durk knalden nog even door om de volle winst binnen te halen. Er was weer eens een discussie over een score die gegooid zou zijn. Voor ieder die speelt bij een dartbond zou moeten weten dat zodra de score is opgeschreven en de pijlen uit het bord zijn de score bindend is. Uiteraard word er wel eens een uitzondering gemaakt. Bij twijfel de pijlen laten zitten is de beste optie en de schrijver moet de score zelf kunnen tellen en roepen zodra hij geteld heeft.  Met de volle winst in de pocket begon Bull Power aan de team game en wist ook hier weer succes te boeken. De laatste was de captains game waarbij de twee captains het ditmaal tegen elkaar opnamen. Arie wist zijn favoriete dubbel niet te raken en koste hem enkele match darts. De leg decider  bracht hem weer scherp en nu was het wel dubbel 1 die hem de winst bracht in combinatie met de 3. Bull Power sloot het jaar dus met 8-2 winst af en hoopt de zege reeks in 2019 te kunnen voortzetten. We wensen iedereen een prettige feestdagen een een voorspoedig en vooral sportief 2019

12 december 2018

Bull power reisde dinsdag af naar Dronrijp voor de ontmoeting met Rypsterbulls 2. Meinte beet het spits af en wist ook zijn tweede wedstrijd voor de FDB te winnen.  Robert was helaas minder sucesvol ondanks goed gooien kreeg hij een lucky 108 om de oren tewijl hijzelf op een kleine finish stond. Arie speelde de derde partij en wist vrij eenvoudig te winnen. Als vierde verscheen Willem ne enkel weken afwezigheid aan de oche. Willem gooide de punten wel maar had moeite met de dubbels. Uiteindelijk lukte het hem toch om de zege in de wacht te slepen. De koppels verschenen Willem en Meinte als eerste aan de oche en maakten er 4-1 van. Willem maakte er samen met Johan 5-1 van zodat het punt weer naar de Franekers ging. Willem wist twee maal de maximale score te vinden deze wedstrijd. De zege kon beklonken worden door Arie en Robert. Helaas viel het de andere kant op door een 104 finish en moest Bull power nog even wachten op de drie punten. Arie en Robert hervonden zich op tijd met een maximale score van Arie en de drie punten waren binnen. Bull Power wist ook de team game te winnen al was het nipt. Arie besloot de game met zijn favoriete  dubbel de Madhouse.  De captains game werd door Arie besloten met een 15 darter en maar liefst 2 180ers in deze laatste wedstrijd. Al met al wederom een klinkende collectieve zege waarbij ieder zijn inbreng vol overtuiging bracht. Volgende week de laatste thuis wedstrijd van Bull Power in de Tapperij tegen de andere rypster bulls uit Dronrijp.

8 december 2018

Afgelopen dinsdag stond de stads derby tegen Niks Nut 2.0 op het programma. Derby’s zijn altijd speciaal en zo ook deze edtitie. Voorheen speelde niks nut ook in de tapperij en dus extra speciaal voor beide teams. Bij Bull Power verscheen als eerste nieuwe man Meinte aan de Oche. Met trillende handjes wist hij zijn eerste wedstrijd te winnen. Ook Robert kon deze wedstrijd een beetje extra laten zien en wist ook met overmacht te winnen. Arie deed eveneens wat er van hem werd verwacht na een kwart finale plaats op het Open Fries en won zijn partij met een white wash. Anton ging goed uit de start blokken maar moest toch zijn meerdere erkennen in zijn tegenstandster. De koppels begonnen Anton en Robert niet erg sterk en zagen een 0-3 op het score bord verschijnen. De tweede koppel maakten ze het wel waar met o.a. een sterke finish van Anton. Robert wist zijn pijlen op de juiste plaats te krijgen en maakte de pot af. Daarna was het aan nieuwkomer Meinte en Arie. Dat Niks nut wel degelijk een aardig pijltje kan gooien bleek. Bull power had het zwaar in de derde koppel maar Arie zorgde door een 180er dat er druk op de beslissende dubbel kwam te staan bij niks nut. Het punt ging naar Bull Power. De tyweede koppel voor Meinte en Arie ging beter dan de eerste en meinte bleek nu ook zijn draai gevonden te hebben. Een white wash zorgde voor de drie punten. De team game lange tijd de kant op voor Bull Power tot het moment dat de rollen omdraaiden. Met wederom een 180er van Arie kwam de druk terug bij Niks nut die het niet af konden maken zodat Bull Power aan het laatste eind trok. Meinte was de “Bier Beer”en gooide de winnende dubbel. Tot slot won Bull Power ook de captains game en bracht de eindstand op 8-2. Aankomende dinsdag speelt Bull Power in Dronrijp de laatste uit wedstrijd van het jaar.

30 november 2018

Bull Power is een nieuw lid rijker zijn naam : Meinte Kloetstra. Meinte komt per direct ons team versterken en hopt samen met ons in zijn debuut jaar kampioen te worden met Bull Power.

29 november 2018

Speelronde 10 is weer geweest en ook deze wedstrijd was op papier een beladen wedstrijd. Bull Power nam het op tegen tuinzicht uit Harlingen. Als eerste won Johan zijn partij vrij eenvoudig.De tweede wedstrijd was voor Robert een lastige pot. Zijn tegenstander gooide in de eerste leg gelijk een 180er en sloot zijn tweede af met een 152 finish. Ondanks goed gooien van Robert wist hij het tij niet te keren. Arie mocht partij 3 gooien en gooide als vanouds zijn dubbels in een enkele beurt uit.  Ook Durk “paparazi”wist zijn partij te winnen zodat Bull Power met een kleine voorsprong begon aan de koppels. Samen met Robert verloren ze hun eerste koppel. Daarna stroopte Bull Power de mouwen op om zo de rest van de koppels te winnen. Onder andere met een 118 finish van Arie. Ook de team game was prooi voor Bull Power. De laatste singel was puur formaliteit. Helaas kon Arie de partij niet naar zich toe trekken en kreeg in leg twee een 117 om de oren en ook de laatste leg  decider ging naar tuinzicht. Voor Bull Power wederom collectief de winst gepakt op een gezellige dinsdag avond in Harlingen.

18 november 2018

In afwachting van het beroep tegen de wedstrijd van de Rus speelde Bull Power afgelopen dinsdag tegen  Boppeslag in de Tapperij. Bull Power opende wederom sterk door de eerste twee singels te winnen.  Arie En Anton konden helaas hun singel niet winnen en dus was er een gelijke stand na de singel ronde. De koppel ronde was voor Bull Power noodzaak om de mouwen op te stropen en zo wonnen ze alle koppels en was de winst binnen. Ook de team game was prooi voor Bull Power. De captains game was voor Boppeslag en zo werd de einduitslag 7-3.

9 november 2018

Dinsdag reisde Bull Power af naar het pittoreske Itens voor de uitwedstrijd tegen de Fjour Flaaiers. Bij aankomst bleek het dorpshuis nog dicht dus even wachten dan maar… Na enkele minuten werd de zaal geopend en in no time waren de twee dartbanen gereed voor de strijd. Voor de tweede maal dit seizoen wilde de tegenstander een onrechtmatige speler opstellen. Na contact met de wedstrijd leiding moest FF met drie man de strijd aan gaan met Bull Power. Alle Koppels werden gewonnen met een 180er van Johan en Arie. In koppels bleek dat een speler schijnbaar opgewassen was tegen het 180 geweld want er gingen drie koppels verloren.  Doordat er een koppel werd gewonnen was het punt binnen. mede door wederom een 180er van Arie. De team game werd gechecked door El Capitano (Anton) op dubbel 8 dus de winst was binnen. Om de winst nog verder uit te bouwen speelde Arie de captains game en wist zijn derde 180er van de avond te gooien om vervolgens met een pijl dubbel4 uit te gooien terwijl zijn tegenstander op het punt stond 56 uit te gooien. Wederom collectief goed gedart met een kleine bittere nasmaak.

Wij als Bull Power proberen elke week op een faire manier volgens de regels van de FDB onze partijen te winnen. Dit seizoen is het al meerdere malen voor gekomen dat enkele teams het nodig vinden het reglement van de FDB aan hun laars te lappen. We vinden het daarom nog steeds jammer dat de FDB ons nog steeds een verlies wedstrijd in de maag splitst terwijl wij deze hebben gewonnen. Eindelijk is de Bond dan ook wakker geworden en de captains geattendeerd dat dit soort taferelen niet geaccepteerd word. Wees eerlijk en sportief. Iedereen is op de dinsdag voor z’n plezier aan het darten. Het is dan ook jammer dat het nodig is om op alles te letten voordat een wedstrijd kan en mag beginnen. We hopen dan ook dat we het seizoen sportief kunnen af maken.

2 november 2018

Halverwege de eerste helft van de competitie staat Bull Power er goed voor. Helaas werd vorige week verloren maar dat was reden genoeg voor Bull Power om de mouwen op te stropen. Johan kon zijn partij helaas niet in winst om zetten en zo keek Bull Power wederom tegen een achterstand aan. Robert, Arie en Anton draaiden de boel weer om naar positief. Koppel Robert en Johan zorgden er voor dat het punt in ieder geval veilig werd gesteld. Johan gooide zijn eerste 180er van het seizoen en wist samen met Robert in 14 darts de leg te verzilveren.  Anton was nog niet helemaal bekomen van zijn eerste winst partij sinds geruime tijd en kon samen met Arie niet de volle winst pakken bij de eerste koppel. De mouwen werden wederom op gestroopt en beide heren zorgden voor de volle winst met een white wash. Ook de teamgame ging naar Bull Power. De captains game werd gespeeld door beide captains. De captain van Wergea180 gooide in zijn singel tegen Arie nog een 130 finish en daar achteraan een 180er om de leg te openen maar kon nu niet meer komen tot deze prestatie. Arie knalde strak door met 100+ scores waarvan er één een 180er. De einduitslag was dan ook 8-2. Wederom collectief goed gedart en gewonnen. Volgende week een goed gevolg geven mannen aan deze knappe prestatie.

27 oktober 2018

Een week na de vrije dag en het onderling toernooi ging Bull Power richting Kimswerd. Zonder Willem dit maal die veler maal voor punten zorgt. De eerste twee singel partijen gingen niet zoals gepland en werden verloren helaas. Arie was er op gebrand het tij te keren en opende zijn eerste leg met een 110 finish en zorgde voor de 1-2. Durk kon helaas net de stand niet gelijk trekken zodat het in de koppels moest gebeuren. Tevens gooide hij wel zijn eerste 180er voor Bull Power en dit seizoen. Arie en Johan wonnen hun 1e koppel maar konden de tweede niet in winst omzetten. Durk en Robert zorgden er voor dat de winst nog altijd mogelijk was maar deden dat in hun tweede koppel de das weer om. De team game is zoals vele malen niet echt besteed aan de meeste darters en zo ook voor Bull Power die niet extra gas konden geven.De eerste echte verlies partij voor Bull Power stond op papier. Het summum van de avond zat in de slot partij waarin Arie een 180er noteerde in een 14darts leg en zijn tegenstander wederom een white wash  bezorgde. Eindstand 6-4 voor Kimswerd. Volgende week wacht Wergea thuis en zijn de mannen van Bull Power gebrand op eer herstel. Helaas is de stand nog niet bij gewekt zoals die daadwerkelijk is en is Bull Power met medewerking van Rus en de FDB de koppositie kwijt.

21 oktober 2018

Afgelopen dinsdag een vrije avond voor Bull Power. Daarom werd er even onderling gedart. ER werd een toernooitje gespeeld Dubbel in Dubbel uit. Er werd dan ook wisselend gedart. Dat het moeilijk is om de laatste dubbel te gooien wist menig darter maar om dan met een dubbel te beginnen lijkt extra lastig. Voor iedereen dus evenveel kansen. Ook voor de iets gevorderde darter blijkt dit nog wel eens lastig te zijn. Desondanks werd de openings dubbel vrij gemakkelijk gevonden maar was de check out dubbel soms erg lastig. Willem wist een zeer goede leg neer te zetten en was dan ook die leg in 14 darts uit.  Ieder speelde 2 wedstrijden en uiteindelijk was Willem de winnaar met een legsaldo van +6 Arie volgde met +5 daarna Robert met -1 en last but not least was Durk met -5.  Na de wedstrijden werd er tot slot nog even gekoppeld met de koppels Arie en Willem en Durk en Robert. Het eerst genoemde koppel deed wat het moest doen naar aanleiding van de eindstand van het  toernooitje en won de koppel. Willem wist tijdens deze koppel nog een fraaie 2 dart 104 finish te gooien.

11 oktober 2018

Na een roerige week waarin Bull Power won in Leeuwarden en toch genoegen moest nemen met 0 punten omdat de Rus zo nodig een onrechtmatige speler liet spelen en dit door de bond werd gezien als een niet gespeelde wedstrijd, was het tijd om gerechtigheid te halen. Ditmaal waren de Ouwe seunen uit Harlingen de tegen stander. Altijd een beladen duel tegen Harlingen waarin er immer verrassende uitslagen worden afgedwongen. Voor Bull Power the same old guys aan de oche. Willem, Johan ,Arie en Durk waren de singelisten . De eerste drie wisten met speels gemak een white wash ophet scorebord te tovern. Durk daarentegen had de zwaarste tegenstander en moest zijn meerdere herkennen in zijn tegenstander. Dit was het moment waarin Bull Power het heft stevig in handen nam en geen partij meer zou verliezen. Willem wist in deze wedstrijd twee maal de maximum score te gooien. Mede door de beslissende finishes van “Madhouse”  werd de uitslag 9-1.

Om het verhaal achter de 0-0 nog even te belichten wil de redactie het volgende kwijt:

Er word in geen enkele sport een team benadeeld door eerlijkheid en fair play. Schijnbaar wel bij de FDB. Wanneer er een tegenstander niet conform het heilige reglement der FDB handelt word men gestraft en word er een verlies partij genoteerd.  Een winst partij met 6-4 met een tegenstander die vals speelt word bij de FDB namelijk als 0-0 gezien en niet gespeeld. vervolgens word er een verlies wedstrijd genoteerd in de standen. Heren bestuur FDB word het niet eens tijd om het reglement te herzien en laten baseren op FAIR PLAY!!

3 oktober 2018

Al weer speelronde nr 4 voor Bull Power. Deze keer was Café de Rus de tegenstander. Bull Power als favoriet reisde af naar Leeuwarden voor wederom een poging drie punten aan het totaal toe te voegen. De singels gingen weer zoals bijna elke week en eindigden met een gelijke stand. Opmerkelijk was de eerste partij waarbij aan beide kanten een 180er viel. Aan de kant voor Bull Power was het Willem die de maximale score op het bord wist te noteren. In de koppels wist Bull Power even niet wat ze overkwam  daar er een achterstand weg gewerkt moest worden na de eerste koppel.  Even ging het gas er op en het punt werd al weer veilig gesteld. Na de verloren team game was het er op of er onder voor Bull Power. Rus had nog enige hoop op een punt tegen de koploper, maar Arie zorgde er voor dat de volle winst werd gehaald. Wederom collectief gespeeld en weer met z’n allen een positief resultaat neer gezet.

27 september 2018

Wederom slaagde Bull Power er afgelopen dinsdag in om de winst bij te schrijven. Het werd  7-3 tegen oude bekende van twee jaar terug D.U.H Britswerd. Nu D.U.H Easterein. Enig sinds verlaat kon de wedstrijd beginnen. Willem die het bijna met reserve pijlen moest doen zat duidelijk nog niet helemaal in de wedstrijd en verloor helaas zijn partij nipt. Wicked Wickey stond wel zijn mannetje en gooide de sterren van de hemel en won zijn partij vrij eenvoudig net als The Madhouse. El Capitano speelde zijn eerste singel van het seizoen en begon sterk maar liet de touwtjes net iets te ver vieren en verloor zijn partij. De koppels waren voor Bull Power de aanleiding om de rug te rechten en vol gas te geven. Drie maal werd het 3-1 en de laatste koppel speelden Wicked Wickey en The Madhouse magistraal zodat een white wash de volle winst bracht. De Buit was binnen voor Bull power en was even de concentratie kwijt. De team game ging dan ook naar Easterein. De laatste partij van de avond was een herhaling van de derde singel partij. Ook qua uitslag was er geen verandering. Zodat Bull Power een 7-3 zege boekte. Voor Bull Power gooiden Willem een 113 finish en Arie een 180er. Easterein gooide een 102 finsh uit. Volgende week gaat Bull Power proberen in Leeuwarden te winnen in café de Rus.

22 september 2018

Afgelopen dinsdag speelde Bull Power zijn eerste uitwedstrijd van 2018 – 2019. De wedstrijd was de tweede stadsderby dit seizoen. Ditmaal was de Notaris de tegenstander. Al eerder speelden de twee teams in competitie verband tegen elkaar met wisselende resultaten waarbij het verschil steeds minimaal was.  Voor Bull Power gingen de singels voorspoedig. Met enkel twee legs tegen werden de singels gewonnen.  De koppels werden met nog meer machtsvertoon gespeeld. Alleen de eerste koppelpartij verloor Bull Power 1 leg. de rest werden allemaal met 3-0 gewonnen. Ook de teamgame werd vakkundig uitgegooid door Bull Power zo dat een volledige walk over in de tas zat. Helaas wist de Notaris tot slot eenmaal drie legs te winnen zodat de eindstand werd bepaald op 1-9. Volgende week speelt Bull Power weer om 20:00 uur in de Tapperij tegen D.U.H. Easterein. Wederom een oude bekende waar een mooi resultaat weer haalbaar moet kunnen zijn.

12 september 2018

12 september 2018

Bull Power speelde gisteren z’n eerste thuis wedstrijd van het nieuwe seizoen. Tapperij was de tegenstander en dus een echte kroeg derby. Vorige week speelden de twee teams al tegen elkaar in een oefen wedstrijd welke werd gewonnen door Bull Power.  Deze week was het voor het echie… Na de singels was de stand gelijk zoals dat in een derby hoort. Spanning al om. Bull Power trapte de gaspedaal in bij de koppels en al gauw was het punt en de winst binnen. Ook de team game ging naar Bull Power. De eindstand werd met een white wash bepaald op 8-2. Een collectieve winst partij was het resultaat waar geen enkele speler van Bull Power verstek liet gaan.

9 september 2018

De eerste oefen wedstrijd van Bull Power is weer gespeeld hetzij met een gehalveerd team. Tapperij t Noord was de tegenstander. Daar Bull Power nog niet compleet was werden een tweetal gast spelers opgetrommeld. De singels werden door alle drie Bull Power spelers gewonnen. Alleen Durk liet een leg aan zijn tegenstander. Arie en Willem wisten alle twee met 3-0 te winnen. Alex (gast speler) wist helaas net zijn singel niet te winnen. Alleen het koppel Arie / Marco (gast speler) wisten hun koppel niet te winnen.  De Koppels werden daarom dan ook met 3-1 gewonnen. De tapperij wist zich verslagen na de koppels en wilde niet meer de teamgame en de super singel spelen. Een mooi begin van het seizoen en de eerste winst met de nieuwe captain.

17 augustus 2018

Het nieuwe seizoen staat bijna weer te beginnen. Bull Power heeft weer een klein stapje terug moeten doen na een gematigd seizoen in de 2e divisie. Het nieuwe seizoen speelt Bull Power in nieuwe shirts en ook heeft er een captains wisseling plaats gevonden. Anton heft zijn captain schap na 6 seizoenen over gedragen aan Arie. op 11 september staat de eerste thuis wedstrijd op het programma. Om 20:00 uur gaat Bull Power zijn pijlen gooien om wederom een poging te doen te promoveren in de Tapperij.

15 juli 2018

Bull Power is weer klaar voor het komende seizoen. Met de nieuwe shirts zal Bull Power komend seizoen weer te zien zijn in de Friese horeca gelegenheden. Enkele spelers bereiden zich al weer voor op het komende seizoen, terwijl andere spelers tijdens de zomer stop het darten op een laag pitje hebben gezet.

12 mei 2018

De competitie is voor Bull Power al weer een aantal weken afgelopen en Bull Power heeft zich net niet weten te handhaven in de tweede divisie. Al werd er het afgelopen seizoen strak gegooid door allen mocht het niet baten net boven de degradatie streep te eindigen. Als seizoen afsluiter werden de sponsoren uitgenodigd voor een koppel toernooitje waarbij de sponsoren als koppelmaat zouden gaan deelnemen. Helaas was sponsor X-lent  verhinderd door familie omstandigheden. Sponosr Fudicia Creative  was wel present en wist een aardig pijltje te gooien. Het was even een gezellige avond en na afloop was er voor Wendy van Fudicia Creative een presentje aangeboden door Bull Power als dank voor de sponsoring afgelopen seizoen. Uiteraard was er ook een presentje voor Anne van x-lent. Deze is afgelopen week bezorgd bij hem thuis. Voor de uitslagen van de seizoen afsluiter kunt u terecht op de desbetreffende pagina.

6 dec 2017

Gistreren speelde Bull Power de oefen pot tegen Division Bells uit Drachten. De oefen partij was er eentje op niveau. Anton en Durk konden hun partijen niet winnen maar gooiden desondanks toch een aardig niveau. Helaas was het niveau verschil op de dubbels te groot. Arie en Johan wisten wel hun singel te winnen. Omdat het een oefen sessie was werd er besloten nogmaals en singel ronde te spelen.Ook ditmaal was het niveau iets te hoog voor Bull Power. Daarna werden er twee koppel partijen gespeeld welke nipt werden verloren door Bull Power. Wederom werd het verschil gemaakt op de dubbels. Aan het einde van de twee koppel partijen mocht Arie het nog twee maal opnemen tegen de eerste divisionisten. De eerste partij ging het nog redelijk tot hij in de tweede leg een 171 score om de oren kreeg. en een ton plus check. De tweede partij was voor Arie van ander niveau en wist zijn tegenstander ditmaal wel te kloppen op de dubbels en scorend voortduren onder druk houden.

Al met al een leerzame en gezellige avond.

23 Nov 2017

Dinsdag 5 december speelt Bull Power een oefenwedstrijd uit tegen 1e divisie team Division Bells.  Een uitdaging voor Bull Power die het nog niet gemakkelijk heeft in de 2e divisie.Afgelopen dinsdag speelde Bull Power uit in Heerenveen niet slecht maar verloor toch de wedstrijd. Willem wist zijn vierde 180er te gooien en Arie zetten de shanghai 20 in de boeken.

 

12 Nov 2017

Na een aantal roerige weken in kamp Bull Power aan het begin van de competitie zal de rust weder keren. Na enkele weken in Dolce Vita te hebben gespeeld gaat Bull Power terug naar de oude thuis basis aan het Noord de Tapperij.  De nieuwe shirts zullen binnen kort een metamorfose ondergaan en zullen moeten worden aangepast nu het logo van Dolce Vita niet meer relevant is.Tot die tijd speelt Bull Power in de oude blauwe shirts van de dartclub. Dinsdag a.s. vanaf 20:00 uur spelen de mannen van Bull Power weer thuis in de Tapperij.

29 0kt 2017

Bull Power gaat dinsdag a.s. onderling darten. Na het iets geflatteerde verlies tegen Doelleazen is een training avond gewenst . Bull Power is om 20:00 uur aanwezig in La Dolce Vita. Wilt u ook eens de sfeer van darts beleven? Kom dan ook eens een pijltje gooien in de thuisbasis van dartteam Bull Power: La Dolce Vita in Franeker.

28 sept 2017

De tweede uit wedstrijd van Bull Power dit seizoen in de tweede divisie was in Lemmer. De tegenstander eveneens gepromoveerd uit de derde divisie bleek vooraf een haalbare winst, of in ieder geval een puntje. Willem liet in de eerste singel Bull Power even zweten maar wist toch de partij te winnen. Durk Leek ook af te stevenen naar een winst partij maar helaas werd het 3-2 in het nadeel van Durk. Arie speelde de derde singel en leek gebrand op zijn eerste winst partij dit seizoen na twee maal een white wash om de oren te hebben gekregen. Hij deelde ditmaal zelf de white wash uit. Johan speelde de laatste singel en wist de voorsprong niet uit te bouwen. Na de singels was de stand in het voordeel van Bull Power en was het eerste punt binnen. In de team game was het de nieuwe man Durk die de eerste zege van dit seizoen beklonk. Robert speelde de laatste singel partij maar ook dit werd een nipt verlies. Bull Power liet deze dinsdag zien dat iedereen het niveau aan kan en dat smaakt naar meer….

13 sept 2017

Na een puike overwinning met maar liefst 9-1 tegen Schalsum vorige week speelde Bull Power zijn eerste uitwedstrijd van het seizoen in Joure. Willem wist als enige zijn singel te winnen. In deze partij wist hij ook gelijk de eerste 180er te noteren. In de koppels wisten Durk en Arie 1 partij te winnen. Man of the match voor Bull Power Willem wist zowel de eer te redden door de team game te checken en de solo te winnen. Er is over het algemeen niet slecht gespeeld maar er zijn hier en daar nog enige verbeter puntjes. Het resultaat had iets beter gekund maar een 6-4 verlies is niet slecht voor de eerste wedstrijd van het seizoen.

 2 sept 2017

Na heel wat werk achter de schermen voor komend seizoen is het dan eindelijk zover. Alles Nieuw binnen het dart team. Nieuwe shirts, nieuwe thuis locatie, nieuwe speler en een nieuwe kans in de 2e divisie. Per 12 september speelt Bull Power in Café La Dolce Vita. Uitbaters David en Tine zien een samenwerking met Bull Power wel zitten en zullen voor Bull Power een nieuwe dartbaan aanleggen in hun café. Het café krijgt daarmee een kleine boost met elke speelavond (de dinsdag) van de FDB een nieuwe klantenkring. Dat dart in Franker weer leeft is al om bekend en wellicht met een dartbaan in Dolce Vita worden ook de darters van buurtvereniging het westen getriggerd om vanuit de lokale competitie de FDB dinsdagavond competitie te versterken en of te volgen.

16 aug 2017

Na een lange zomer stop staat de competitie weer op het punt van beginnen. Nog een paar weken en het Friese darts seizoen gaat weer los. Bull Power speelt dit seizoen na promotie vorig jaar in de 2e divisie in poule 2A.  Voordat de competitie weer begint zijn de captains achter de schermen druk bezig alles voor komend seizoen weer op orde te krijgen. Binnenkort verschijnt weer de nieuwsbrief voor iedereen die Bull Power een warm hart toe draagt. Bull Power wenst alle tegenstanders en darters een sportief en vooral succesvol seizoen toe.

14 mei 2017

Voor komend seizoen is Bull Power op zoek naar sponsoren en adverteerders op de website. Adverteren op onze website kan al tegen zeer laag tarief.

Informatie over tarieven adverteren op onze website via ons mail adres dartteambullpower@yahoo.nl

30 april 2017

Na twee jaar afwezigheid in de 2e divisie keert Bull Power terug. De laatste wedstrijd van het seizoen zou een mooie afsluiter kunnen worden maar de tegenpartij had geen zin meer om af te reizen naar Franeker. Bij het promotie feestje was sponsor Anne Waterlander van X-lent for you uitgenodigd en nieuwe speler Durk.  Daar de competitie wedstrijd niet door ging werd er een mixed koppel toernooitje gegooid. Iedereen koppelde een keer met elkaar. Willem wist deze avond mar liefst 3x een maximale score op het bord te noteren tegen eentje van Arie. Volgende week word er nog een keer gedart ter afsluiting van het seizoen 2016 -2017. Hopelijk zijn dan alle spelers aanwezig.

23 april 2017

Met de mooie 7-3 winst uit ten moekes warriors is Bull Power terug in de 2e divisie. Arie besliste met een 2darts 60 finish de partij. En bracht daarmee Bull Power terug in de tweede divisie volgend seizoen.

8 april 2017

De inhaal wedstrijd tegen de nr 1 stond afgelopen week op het programma. Dat winst lastig zou worden wisten de mannen van Bull Power maar toch was het Willem die de opening partij klinkend in de wacht sleepte. Een white wash wist hij te noteren. en bracht de voorsprong op het bord. Johan was niet opgewassen tegen het scorend geweld van de doelleazen. Arie kon zijn eigen legs niet houden maar wist de legs tegen de darts wel te winnen door onder andere een 106 finish. Ook Robert kon zijn tegenstander niet de baas. Het leek een afstraffing te gaan worden voor Bull Power, want ook de volgende drie koppel partijen werden genadeloos verloren met geen enkele leg winst. Bull Power stroopte de mouwen nog maar eens op en Willem en Arie zetten goed druk en wisten ook een white wash te produceren. Arie wist door de teamgame te checken het drama minder erg te maken. De solo was ging weer gelijk op maar ook deze keer wist Arie net niet de juiste dubbel te raken. Het verschil was deze maal iets groter dan de thuis partij waar Bull Power als enige dit seizoen een puntje afsnoepte van de nr 1. het werd uiteindelijk 7-3.

1 april 2017

Met nog vijf wedstrijden te gaan stond voor Bull Power de wedstrijd tegen Amusa cafe voor de deur. Bull Power speelde iets gespannen de singels maar toch waren het Willem en Arie die wederom een 180er op het score bord wisten te zetten en hun partijen wonnen. Nu de spanning er wat af was ging de motor draaien bij Bull Power en won alle koppel partijen. De winst was binnen. Ook de teamgame was prooi voor Bull Power dubbel 10 was de winning dubbel. Anton speelde de solo als afsluiter van de avond, maar kon ook deze partij helaas net niet winnend afsluiten. Desondanks speelde Bull Power weer een puike partij en verstevigde de 2e plaats. Concurrent Riperkrite verspeelde twee dure punten en dus werd de voorsprong weer iets groter. Volgende week staat de inhaal pot tegen koploper Doelleazen op het programma.

23 maart 2017

Bull Power speelde vorige week niet en dus konden de heren van Bull Power afgelopen dinsdag weer aan de bak. De derby van poule 3E tussen Bull Power en Café Nuts werd de vorige keer een walk over voor Bull Power. Deze keer zou het zeker geen walk over worden waarschijnlijk. Willem begon de partij en hoe… Een begin score van 180 legde de lat al gelijk hoog. 3-0 Was dan ook de uitslag van deze singel partij. Robert was helaas niet opgewassen tegen een degelijk spelende en het scorend vermogen van Klaas. Arie speelde zijn partij niet erg solide al was het scorend wel goed. Desondanks wist hij wel te winnen met 3-0 en eveneens een 180er. Ook Anton gooide in zijn partij een 180 er. Helaas  won hij die leg niet en kon een gelijke stand niet voorkomen. Bull Power wist wat het te doen stond en stroopte de mouwen op. Alle koppel partijen waren prooi voor Bull Power en dus was de winst binnen. El Capitano was in super vorm deze ronde want de teamgame werd door El Capitano gechecked. Willem speelde de solo en kon een stempel drukken op de wedstrijd. einduitslag was 8-2.

4 maart 2017

Afgelopen dinsdag wachtte er voor Bull Power een misschien wel cruciale wedstrijd.  Jempy was de tegenstander die de uit wedstrijd 2 punten snoepte van Bull Power.  Peter beet het spits af en verloor nipt zijn partij. Willem speelde zijn partij op hoog niveau en wist de tweede leg af te sluiten met een 154 finish. Dit bracht hem bovenaan in de 100+ finish lijst. Daarna was het aan Arie die won ook zijn partij met 3-0 en zette Bull Power op voorsprong. Robert maakte het even spannend maar wist ook zijn partij te winnen. Na de koppels was de voorsprong gegroeid  tot 6-2 en waren de 3 punten binnen. Arie gooide in zijn koppel partij met Anton zijn 14e 180er van dit seizoen. In de team game was zichtbaar dat Bull Power blij was met het al behaalde resultaat en liet scorend veel punten liggen. Ten slotte gooide Willem de solo voor een 7-3 zege. Over twee weken speelt Bull Power de cruciale wedstrijd om de tweede plek.

26 februari 2017

Bull Power heeft afgelopen dinsdag punt verlies geleden tegen t Singeltje. Het duel ging steeds gelijk op tot de teamgame waar Robert met dubbel 7 de voorsprong pakte. Arie speelde de solo maar kon ondanks een 180er in de tweede leg, de winst niet binnen halen helaas.

18 februari 2017

Voor een nieuw op te zetten groots darts evenement in Franeker zoekt Bull Power in samenwerking met de organisatie een groot aantal sponsoren en vrijwilligers om “Het”darts evenement van Friesland van de grond te krijgen. voor meer informatie kunt u zich wenden tot het mail adres van Bull Power.

Bull Power heeft zich met de winst van afgelopen dinsdag op  Oan ‘e râne 08 gesetteld op de tweede plek in Poule 3E. Ditmaal wist Willem een keurige 116 finish te noteren. Met punt verlies van directe concurrent Riperkrite steeg Bull Power naar de tweede plaats. Het punten aantal is overigens gelijk maar Bull Power heeft meer wedstrijd punten vergaard tot dusver. Volgende week dinsdag speelt Bull Power uit in Sneek tegen Café t Singeltje.

4 februari 2017

Bull Power wist afgelopen dinsdag de inhaal wedstrijd in Akkrum tegen Kromme Knilles nipt te winnen. Willem en Arie wisten beiden hun singels te winnen. Ditzelfde deden ze nogmaals in de koppels zodat de tussen stand na de singels en koppels nog steeds gelijk was. In de team game was het Bull Power die die even gas gaf en alvast het punt binnen sleepte. Het was aan Arie om de volle 3 punten mee naar Franeker te nemen. In een snelle partij was het idd Arie die de volle winst wist te pakken met zn favoriete dubbel (D1). Volgende week reist Bull Power af naar Wergea om wederom drie punten mee te nemen naar Franeker.

Reacties gesloten.